Σάββατο, 30 Αυγούστου 2014

ΘΩΜΑΣ ΜΠΕΓΚΑΣ:Αντί για το μνημόσυνο στο Σταυράκι,προτίμησε να δώσει το παρόν στη φιέστα του Καχριμάνη και την ορκωμοσία της Χρυσής Αυγής!

Απαξίωσε τη μνήμη των εκτελεσθέντων Γιαννιωτών

Τελικά οι... ομφάλιοι λώροι του νέου δημάρχου Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, με τη Χρυσή Αυγή και την ακροδεξιά, φαίνεται να διατηρούνται και μετεκλογικά!Σήμερα,όπως κάθε χρόνο,ο Δήμος Ιωαννιτών διοργάνωσε  μνημόσυνο,στη μνήμη της Ευτυχίας Πρίντζου και των άλλων συναγωνιστών της και το τίμησαν με την παρουσία τους, οι συγγενείς των θυμάτων,εκπρόσωποι αντιστασιακών οργανώσεων της περιοχής,εκπρόσωποι κομμάτων  και αρκετοί πολίτες των Ιωαννίνων. Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε η απουσία του νέου δημάρχου Θωμά Μπέγκα,ο οποίος προτίμησε την ίδια ώρα να παρευρεθεί στη φιέστα Καχριμάνη και να τιμήσει με την παρουσία του, την ορκωμοσία των δύο Χρυσαυγιτών περιφερειακών συμβούλων! Μην ξεχνάτε, ότι προεκλογικά συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του, ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο,στέλεχος του
"Εθνικού Μετώπου",προερχόμενο από τη Χρυσή Αυγή. Σήμερα λοιπόν, την ώρα που Γιαννιώτες αντιφασίστες διαδήλωναν κατά της ορκωμοσίας των Χρυσαυγιτών στο περιφερειακό συμβούλιο Ηπείρου, ο νέος δήμαρχος, όχι μόνο δεν καταδίκασε τον φασισμό με την παρουσία τουστο Σταυράκι αλλά τον... χειροκρότησε μέσα στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου!

Οι μελλοθάνατοι συμπολίτες μας,στοπαγοποιείο «ΦΙΞ», τη «Μακρόνησο» των Ιωαννίνων