Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Τι απαντά η Κατερίνα Μάρκου για το διαζύγιο του Θανάση Οικονόμου και το δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος με τίτλο «Έρωτες και διαζύγια στη ΔΗΜΑΡ»

Δύο σχεδόν 24ωρα από τη διαρροή της είδησης που δημοσίευσε χθες Κυριακή στο πρωτοσέλιδό του η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", στο οποίο γίνεται αναφορά στον ξαφνικό έρωτα της θεσσαλονικιάς βουλευτή της Δημοκρατικής Αριστεράς, Κατερίνας Μάρκου με τον Γιαννιώτη πρώην βουλευτή Θανάση Οικονόμου, η ίδια σπάει τη σιωπή της και δίνει τη δική της εξήγηση στο όλο θέμα. Χωρίς να ξεκαθαρίζει εάν έχει ή όχι σχέση με τον Θ. Οικονόμου, αρνείται μετα βδελυγμίας ότι η ίδια αποτέλεσε την αιτία διαζυγίου του πρώην Γιαννιώτη βουλευτή με τη σύζυγό του. Το παράδοξο είναι ότι η Κατερίνα Μάρκου, ο Θανάσης Οικονόμου αλλά και ο πρώην σύζυγος της, Αλέξανδρος Παπαζήσης απάντησαν με e-mail σχεδόν ταυτόχρονα! Λάβαμε τρία e-mail με διαφορά ελάχιστων μόνο λεπτών! Τυχαίο; Απλή σύμπτωση ή μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Ποιος άραγε να ξέρει; Η απάντησή της Θεσσαλονικιάς βουλευτή στο αποκαλυπτικό δημοσίευμα της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", αναλυτικά έχει ως εξής: Κύριοι, ξαφνιάστηκα δυσάρεστα από το χθεσινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας  σας «Πρώτο Θέμα» (Κυριακή, 22-06-2014), με φωτογραφίες, προσβλητικές αναφορές και  υπονοούμενα που γίνονται για το πρόσωπό μου. Το δημοσίευμα δεν είχε διασταυρωθεί  και ελεγχθεί για την
αλήθεια του, τουλάχιστον για όσα με αφορούν, ενώ δεν ερωτήθηκα  καν σχετικώς από το συντάκτη του άρθρου, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής  δεοντολογίας.  Κύριοι, παρότι στεναχωρούμαι για μια σχέση ανθρώπων που κατέληξε στα  δικαστήρια, δηλώνω ρητά ότι η διάσταση των συζύγων και όλη αυτή η εξέλιξη δεν με  αφορά και δεν οφείλεται σε εμένα, από καμία άποψη.  Πιστεύω πως η ζωή μου, δημόσια και ιδιωτική, είναι τέτοια που δεν έδωσε ποτέ  αφορμή για αναφορές σαν αυτές που γίνονται στο δικόγραφο και στο δημοσίευμα που το  υιοθέτησε φωτογραφικά.
Με εκτίμηση, 
Κατερίνα Μάρκου Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης