Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Mπήκε δυνατά ο Αλέξανδρος Σκορίλας στο Stork International

Ο 13χρονος Γιαννιώτης αθλητής επιβλήθηκε του Ελβετού Rony Martin και προκρίθηκε στους "16" καλύτερους της διοργάνωσης!!!

Δυναμικό ξεκίνημα πραγματοποίησε ο Αλέξανδρος Σκορίλας, στο Stork International TE U14 Trophy, τουρνουά της 2ης κατηγορίας της ΕΤΑ που φιλοξενείται στο Oetwil am See της Ελβετίας. Ο 13χρονος αθλητής μας έχασε μόλις τρία games στην πρεμιέρα του, από τον Ελβετό Rony Martin.Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε στο πρώτο του παιχνίδι στο Oetwil am See της Ελβετίας ο Αλέξανδρος Σκορίλας, ο οποίος βρίσκεται στο Νο1 του ταμπλό της U14 διοργάνωσης. Ο 13χρονος Έλληνας αθλητής επιβλήθηκε με 6-1, 6-2 του Ελβετού Rony Martin και προκρίθηκε στους "16" καλύτερους της διοργάνωσης.Στον 2ο γύρο, ο Αλέξανδρος θα αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Edoardo Cecere, σε ένα παιχνίδι που κρύβει παγίδες, αφού ο Ιταλός έχει πάρει ήδη 4 παιχνίδια στα
πόδια του και μέχρι στιγμής έχει χάσει μόνο ένα σετ.Ο νεαρός Έλληνας θα αγωνιστεί και στα διπλά, όπου η δράση δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Μαζί με τον Ελβετό συμπαίκτη του Aaron Schmid, είναι και σ' αυτό το ταμπλό στο Νο1, και πήραν bye για τα προημιτελικά, όπου οι αντίπαλοί τους δεν είναι ακόμα γνωστοί.