Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας συμμετέχει στο 5ο Agro Quality Festival

Το Επιμελητήριο Πρέβεζας ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του για τη διοργάνωση του 5ου Agro Quality Festival-Αγροτικά Ποιοτικά Προϊόντα, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 4, 5 & 6 Απριλίου 2014 και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, της 'Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να προβάλει και να αναδείξει τα ποιοτικά προϊόντα των Ελληνικών επιχειρήσεων μέσα από μια σειρά δράσεων που θα λάβουν χώρα στο τριήμερο. Στο πλαίσιο του 5ου Agro Quality Festival θα οργανωθεί η «Έκθεση Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας».Το 5ο Agro Quality Festival έχει κατεύθυνση τις εξαγωγές. Το Φεστιβάλ έχει πλέον καταστεί ο σημαντικότερος θεσμός στον τομέα των πιστοποιημένων και παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων με την παρουσία δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών στις τρεις προηγούμενες διοργανώσεις. Οι επιτυχημένες προηγούμενες διοργανώσεις καθώς και η προγραμματισμένη προβολή σε τηλεοπτικές και
ραδιοφωνικές εκπομπές, καταχωρίσεις σε περιοδικά και εφημερίδες αγροτικού ενδιαφέροντος εγγυώνται τη μεγάλη επισκεψιμότητα της «'Εκθεσης Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας», τόσο σε εξειδικευμένο εμπορικό κοινό και επαγγελματίες, όσο και σε καταναλωτές.Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος σας μπορείτε να επικοινωνείτε με το Επιμελητήριο Πρέβεζας στο τηλέφωνο 2682029414, fax 2682029283, email: info@prevezachamber.gr.