Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013

Προχωρά η ανέγερση νέων φυλακών στην Κόντσικα Ιωαννίνων!

Ο Δήμος επικαιροποίησε πρόταση της Τοπικής Κοινότητας

Την παλιότερη πρόταση της τοπικής κοινότητας Κόντσικας, της δημοτικής ενότητας Μπιζανίου για την ανέγερση νέου σωφρονιστικού καταστήματος επικαιροποίησε με ομόφωνη απόφασή του, το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας.Πρόκειται για μια πρόταση που είχε κατατεθεί σε παλιότερη φάση, όταν βρίσκονταν σε ισχύ μια προσπάθεια των σωφρονιστικών υπαλλήλων των Δικαστικών Φυλακών Σταυρακίου να βρουν έκταση για την ανέγερση νέου σωφρονιστικού καταστήματος. Τη συγκεκριμένη πρόταση φαίνεται πως έχει αξιοποιήσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης που σε συνεργασία με τον Δήμο Ιωαννιτών και την Περιφέρεια Ηπείρου δρομολογεί την ωρίμανση του έργου, μέσα από τις απαιτούμενες αδειοδοτήσεις και τις απαραίτητες εργασίες για την επιπεδοποίηση του αναγλύφου.Σύμφωνα με τα όσα ανεφερε ο Δήμαρχος Φίλιππας Φίλιος που έκανε και την εισήγηση εκ μέρους της δημοτικής αρχής, επιδίωξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης είναι να εντάξει το έργο στη νέα προγραμματική περίοδο.Γνωρίζοντας το θέμα μέσα και από τη θητεία του ως Δήμαρχος Μπιζανίου, ο δημοτικός σύμβουλος σήμερα, της Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας Αχιλλέας Σίντος επεσήμανε κατ' αρχάς την ώριμη στάση της τοπικής κοινωνίας της Κόντσικας σε ένα θέμα που αλλού προκαλεί κοινωνικές εντάσεις και τριβές ενώ τόνισε πως και 

Πώς διαμορφώνεται από σήμερα το ωράριο των καταστημάτων στην αγορά των Ιωαννίνων

Σε ρυθμούς αγορών μπήκαν και πάλι από σήμερα τα καταστήματα.Ειδικότερα, το εορταστικό ωράριο στην αγορά των Ιωαννινων θα εφαρμοστεί ως εξής:
• Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου: 9:00 – 14:30 και 17:30 – 21:00.
• Σάββατο 28 Δεκεμβρίου: 9:00 – 15:30.
• Κυριακή 29 Δεκεμβρίου: 11:00 – 15:30.
• Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου: 9:00 – 14:30 και 17:30 – 21:00.
• Τρίτη 31 Δεκεμβρίου: 9:00 – 17:00
• Τετάρτη 1 Ιανουαρίου και Πέμπτη 2 Ιανουαρίου: ΚΛΕΙΣΤΑ.
Την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013, επιτρέπεται -σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν4177/2013- να είναι ανοιχτά μόνο τα καταστήματα που έχουν συνολική επιφάνεια εμβαδού μέχρι 250 τ.μ., δεν ανήκουν σε αλυσίδα καταστημάτων (2 και πάνω καταστήματα) εξαιρουμένων των περιπτώσεων franchise, δεν λειτουργούν ως «κατάστημα εντός καταστήματος» (shop in a shop) και δεν βρίσκονται σε εμπορικά κέντρα ή σε εκπτωτικά καταστήματα outlet ή εκπτωτικά χωριά.Από την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 επανέρχεται το κανονικό ωράριο που ακολουθείται από τα καταστήματα που ανήκουν στην εμβέλεια του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων.

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Ηγουμενίτσα για την σύλληψη εμπόρου ναρκωτικών με 364 κιλά χασίς

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη 40χρονος, έξω από το λιμάνι της Ηγουμενίτσας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Τμημάτων Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, Ιωαννίνων και Κέρκυρας.Στο τζιπ που οδηγούσε βρέθηκαν περισσότερα από 364 κιλά ακατέργαστου χασίς, τα οποία ήταν επιμελώς τακτοποιημένα σε 188 δέματα, συνολικού μεικτού βάρους 200 κιλών και 946 γραμμαρίων.Στη διάρκεια σύλληψης του 40χρονου οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν την αποχώρηση άλλου οχήματος με ιλιγγιώδη ταχύτητα από τον χώρο του λιμανιού. Το εντόπισαν αργότερα εγκαταλελειμμένο σε δρόμο της Ηγουμενίτσας. Σε έρευνα στο εσωτερικό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλα 149 δέματα με ακατέργαστο χασίς, συνολικού μεικτού βάρους 163 κιλών και 321 γραμμαρίων.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Δημοπράτηση της προμήθειας οργάνων για τις παιδικές χαρές

Στην δημοπράτηση της προμήθειας οργάνων για τις παιδικές χαρές προχώρησε ο Δήμος της Πρέβεζας. Η δημοπράτηση έγινε σήμερα 27 Δεκεμβρίου ενώ ο προυπολογισμός του έργου είναι 113,400 ευρώ.Η χρηματοδότηση της συγκεκριμένης παρέμβασης χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και εντάσσεται στο Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου «Αστική Αναζωογόνηση 2012-2015» .Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης με τα χρήματα αυτά, θα τοποθετηθούν νέα όργανα στις παιδικές χαρές του Δήμου εξασφαλίζοντας συνθήκες ασφαλούς παιχνιδιού για τα παιδιά της περιοχής.Ο Δήμος της Πρέβεζας , ήδη προχώρησε με δική του χρηματοδότηση παρεμβάσεις στις παιδικές χαρές του Ανθόκηπου και του Καναλίου εξασφαλίζοντας νέα όργανα και ένα χαρούμενο περιβάλλον για τους μικρούς επισκέπτες.

Ιδέες και πολιτική

Γράφει ο Παντελής Κολόκας
Η σχέση των ανθρώπων με τις ιδέες είναι πολυποίκιλη. Αφού υπάρχουν άνθρωποι που γεννούν/παράγουν ιδέες, άλλοι που τις αντιγράφουν, ενώ άλλοι στέρεψαν από αυτές και δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν άλλες ιδέες. Από αυτές τις τρεις κατηγορίες η πρώτη είναι σπάνια και σπουδαιότατη, η δεύτερη είναι ενδιαφέρουσα και η τρίτη είναι η πιο επικίνδυνη και προπάντων όταν αφορά ανθρώπους που κατέχουν θέσεις ευθύνης μέσα στην κοινωνία, πχ. πολιτικούς.Η σημερινή κοινωνία χειμάζεται από την πανθομολογούμενη κρίση, οικονομική, πολιτική, κοινωνική, ηθική κτλ. Στην κρίση αυτή οδηγηθήκαμε από πολιτικούς που δεν είχαν ιδέες, ενώ εξακολουθούμε να βρισκόμαστε βυθισμένοι σε αυτήν γιατί απουσιάζουν οι άνθρωποι με νέες ιδέες που θα μπορούσαν να μας ξεβαλτώσουν. Συνεπώς χρειάζονται νέοι άνθρωποι που θα γεννούν νέες ιδέες. Και τέτοιοι νέοι υπάρχουν μέσα στην κοινωνία μας, αρκεί να τους αναζητήσουμε και να τους εμπιστευτούμε. Μάλιστα δεν θα αποτελούσε υπερβολή, αντίθετα θα ήταν ευκταίο να δημιουργηθεί μια κίνηση που θα κατέγραφε ιδέες για αξιολόγηση και αξιοποίηση.Μιας και ο χρόνος για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αρχίζει να μετρά αντίστροφα, οπότε οι υποψήφιοι δήμαρχοι θα αρχίσουν να

Στη Νέα Υόρκη ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού

Ο Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού (ΠΣΗΕ) κ.Χρυσόστομος Δήμου είχε συνάντηση εργασίας στη Νέα Υόρκη με τον Οικονομικό και Εμπορικό Ακόλουθο του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας κ. Σαμουήλ Ζήσηενόψει της προετοιμασίας του Γ΄ Τακτικού Συνεδρίου Ηπειρωτών Εξωτερικού που θα πραγματοποιηθεί στα Γιάννινα μεταξύ 24-27/7/2014.Ο κ. Δήμου συζήτησε με τον κ. Ζήση τις δυνατότητες περεταίρω υποστήριξης και προώθησης στις Η.Π.Α. της καινοτομίας και επιχειρηματικότητας για νέους Ηπειρώτες, επιστήμονες και εξαγωγείς, καθώς και γενικότερες δράσεις της Επιτροπής Επιχειρηματικότητας του Π.Σ.Η.Ε..Στην ατζέντα της συνάντησης εργασίας ήταν επίσης η ανταλλαγή απόψεων για την εδραίωση συνεργασιών με φορείς στην Ελλάδα, όπως τα Επιμελητήρια στην Ήπειρο (Εμπορικά και Οικονομικό), το Invests in Greece και ο ΟΠΕ. Τέλος συζήτησαν για το Business Forum που θα λάβει χώρα στα πλαίσια του Γ΄ Τακτικού Συνέδριου, όπου ο κ. Ζήσης θα είναι ομιλητής.Εν κατακλείδι ο Πρόεδρος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον κ. Ζήση γενικότερα θέματα που αφορούν τους απόδημους Ηπειρώτες και τον απόδημο ελληνισμό γενικά.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΥ : ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΙΣ ΠΕΛΑΤΕΙΑΚΕΣ ΛΟΓΙΚΕΣ

Γράφει ο Κώστας Αρβανίτης

Η βαθειά κρίση στην οικονομία της χώρας που συνδέεται με κρίση όλων των θεσμών της δημόσιας διοίκησης – και της αυτοδιοίκησης συμπεριλαμβανόμενης,πρέπει επί τέλους να μας οδηγήσει σε αλλαγή πλεύσης. Να αλλάξουμε παγιωμένες λογικές που μας έχουν κρατήσει πίσω. Μια από αυτές τις λογικές που οφείλουμε να αλλάξουμε είναι η βαθειά ριζωμένη ανοχή του πολίτη στις λογικές των «πολιτικών εξυπηρετήσεων». Μια από τις βασικές λογικές στη λειτουργία της σημερινήςδιοίκησης της Περιφέρειας. Η πελατειακή αντιμετώπιση των πολιτών της : «Περάστε από το γραφείο για να εξυπηρετηθείτε».Αυτή είναι δυστυχώς μια ανεκτή λογική και από τον πολίτη και είναι σίγουρα πιο «προχωρημένη» από την παλιά αντίληψη που η διοίκηση ζητούσε ως προϋπόθεση εξυπηρέτησης τεκμήρια περί «δικών μας παιδιών». Είναι όμως μια ολωσδιόλου αντιδημοκρατική λογική – βαθειά αντιλαϊκή αφού εξυπηρετείται κάθε φορά ο ένας σε βάρος των πολλών. Και είναι δυστυχώς η κυρίαρχη λογική προσέγγιση για τη σημερινή διοίκηση της Περιφέρειας – μάλιστα αποτελεί το «δυνατό της χαρτί»!!Ας δούμε όμως ποιο αποτέλεσμα παράγει : Κάθε φορά εξυπηρετείται ο ένας σε βάρος του συνόλου. Επιλέγονται και επικρατούν τα συμφέροντα του συνομιλητή του πολιτικού προϊστάμενου. Όμως τότε ποιος διασφαλίζει τα συμφέροντα του συνόλου,αν όχι οι θεσμοί της

Ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, χαράς και κεφιού, υπόσχεται στο πάρκο Λιθαρίτσια των Ιωαννινων, η "Λιμνούπολη των Χριστουγέννων"

Η είσοδος στο θεματικό πάρκο  είναι ελεύθερη για το κοινό!!!
Το εντυπωσιακό παγοδρόμιο

Ατελείωτες ώρες παιχνιδιού, χαράς και κεφιού, υπόσχεται  στο πάρκο Λιθαρίτσια των Ιωαννινων, η "Λιμνούπολη των Χριστουγέννων".Η είσοδος στο θεματικό πάρκο θα είναι ελεύθερη για το κοινό.Το Χριστουγεννιάτικο πάρκο διαθέτει:
- Σπίτι του Αι Βασίλη με ταχυδρομείο Βόρειου Πόλου
- Φάτνη και Χριστουγεννιάτικο Δέντρο
- Στεγασμένο Χώρο για Χριστουγεννιάτικα Δρώμενα όπως μουσικές χορευτικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, εξοπλισμένο με τον ανάλογο ηχητικό σύστημα
- Εορταστικό φωτισμό και στολισμό που θα καλύπτει όλο το πάρκο.
- Παγοδρόμιο η πίστα του οποίου θα είναι τουλάχιστον 300 τ.μ. και θα συνάδει πλήρως με τις απαιτούμενες προδιαγραφές λειτουργίας – ασφάλειας που προβλέπονται.
- Carousel
- Bunjee Τραμπολίνο
- Πίστα με συγκρουόμενα
- Ξύλινα σπιτάκια διαστάσεων για την λειτουργία χριστουγεννιάτικης αγοράς.
Καθόλη τη διάρκεια της λειτουργίας του, μικρούς και μεγάλους θα υποδέχεται ο Άι Βασίλης, ενώ ζογκλέρ- ανιματέρ και εμψυχωτές θα βρίσκονται στο πάρκο και θα διασκεδάζουν τον κόσμο με δράσεις όπως μακιγιάζ προσώπου, κατασκευές, αφηγήσεις παραμυθιών, ζωγραφική κι άλλες δραστηριότητες.
Καθημερινά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ

Συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τότε που ο Σταθμός Αυτοκινήτων Ιωαννίνων εγκαινίασε νέα τιμολογιακή πολιτική

Συμπληρώθηκαν έξι μήνες από τότε που ο Σταθμός Αυτοκινήτων Ιωαννίνων εγκαινίασε μία νέα τιμολογιακή πολιτική, προσφέροντας σε όλους τους οδηγούς που κινούνται στην πόλη των Ιωαννίνων, ευκολία, ασφάλεια και οικονομία στη στάθμευση.Κοινή διαπίστωση είναι ότι η αλλαγή αυτή αποτέλεσε μία νέα αρχή και πλέον χτίζει μια ισχυρή σχέση με τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της πόλης.Καθημερινά όλο και περισσότεροι οδηγοί χρησιμοποιούν τον Σταθμό για την εξυπηρέτησή τους. Έτσι γίνεται ολοφάνερη η ανάγκη για ένα υπερσύγχρονο και άκρως λειτουργικό χώρο στάθμευσης στο κέντρο της πόλης.Ο Σταθμός ευχαριστεί όλους τους Γιαννιώτες και κάνει γνωστό ότι θα διατηρήσει την ίδια τιμολογιακή πολιτική και τους επόμενους μήνες με τρία (3,00 €) ευρώ για όσες ώρες εντός της

Τα Χριστούγεννα ήρθαν... το ίδιο και το νέο τεύχος του Vip Classic!

Ολοκαίνουριο, Χριστουγεννιάτικο τεύχος 

Ξεφύλλισε το online και δεν θα χάσεις... Νέες επιχειρήσεις, σημαντικά πρόσωπα, κλασσικές αξίες της πόλης, κοινωνικά θέματα που μας αφορούν, θέματα υγείας που θα μας λύσουν απορίες, προτάσεις δώρων από την τοπική αγορά, και για πρώτη φορά η ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε! και φυσικά... συνεχίζουμε να "βγαίνουμε μέρα και νύχτα"!...Και λόγω των ημερών το αγαπημένο σας περιοδικό, σας έχει δώρο!!!Ένα πολυσέλιδο ημερολόγιο τοίχου για το 2014 made by Ntaras Ioannis photographyΟλοκαίνουριο, Χριστουγεννιάτικο τεύχος Vip Classic !!!Ξεφύλλισέ το online ή συνάντησέ το στα καλύτερα σημεία της πόλης και στα περίπτερα.

Συνεδριάζει τη Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας

Συνεδριάζει τη Δευτέρα 30-12-2013 και ώρα 7:00μμ το Δημοτικό Συμβούλιο Άρτας για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1.Απ’ ευθείας αγορά οριζοντίων ιδιοκτησιών Παπάζογλου παλαιού Δημαρχείου
2.Απ’ ευθείας αγορά του ακινήτου «πρώην Αρχοντικό Παπακώστα»
3.Τροποποίηση ετησίου προγράμματος δράσης του Δήμου Αρταίων έτους 2013 (σχετ. η αρ. 460/2013 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)
4.Έγκριση ετησίου προγράμματος δράσης του Δήμου Αρταίων έτους 2014 (σχετ. η αρ. 461/2013 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής)
5.Έγκριση της αρ. 76/2013 απόφασης Δ.Σ. της ΔΕΥΑΑ περί αναπροσαρμογής τιμολογίου, τελών και υπηρεσιών της Επιχείρησης.
6.Έγκριση απόφασης Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π. (αναμόρφωση πρ/σμού)
7.Έγκριση απόφασης Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π. (Απολογισμός 2011)
8.Έγκριση απόφασης Ν.Π.Δ.Δ. Κ.Κ.Μ.Π.Α.Π. (Απολογισμός 2012)»
9.Έγκριση και ψήφιση πίστωσης για τον εορτασμό των Θεοφανείων
10.Εκμίσθωση καλλιεργήσιμης γης
11.Μείωση μισθώματος βάσει της παρ. 4 του άρθρου 9 του Ν. 4071/2012
12.Γνωμοδότηση Δ. Αρταίων επί μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: «Λειτουργία χοιροτροφικής μονάδας δυναμικότητας 200 χοιρομητέρων με μονάδα συμπαραγωγής ηλεκτρισμού- θερμότητας από βιαέριο ισχύος 980 watt” εγκατεστημένη και λειτουργούσα στην Τ.Κ. Χανοπούλου Δ.Ε. Βλαχέρνας του Δ. Αρταίων Π.Ε. Άρτας
13.Γνωμοδότηση Δ. Αρταίων επί της περιβαλλοντικής έκθεσης που αφορά το 

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Ηπείρου

Στις 30 Δεκεμβρίου έτους 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14.00, θα πραγματοποιηθεί ανοικτή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:
1) Επικύρωση των αποφάσεων – Πρακτικών της 12ης/4-12-2013 συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου.
2) Τροποποίηση Περιφερειακών Προγραμμάτων έτους 2013. 
(εισήγηση: η Δ/νση Αναπτυξιακού Προγραμματισμού)
3) Θέσπιση παγίων χορηγημάτων καθαριότητας για τις

Τι απαντά ο Τιαντάφυλλος Αλπμάνης για τα αναψυκτικά με υδροχλωρικό οξύ;

Πανικός μετά την προκήρυξη οργάνωσης σχετικά με «χτύπημα» στην εταιρία παρασκευής αναψυκτικών!!!
Πανικός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά την προκήρυξη οργάνωσης σχετικά με «χτύπημα» στην εταιρία παρασκευής αναψυκτικών με αποτέλεσμα η Coca cola να αποσύρει λόγω τρομοκρατικής απειλής προϊόντα της ακόμη και προληπτικά.Μάλιστα η συγκεκριμένη προκήρυξη ανέφερε πως έχει δηλητηριάσει μέρος αναψυκτικόν με υδροχλωρικό οξύ. Σήμερα, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθηγητής Χημείας Τριαντάφυλλος Αλμπάνηςμιλώντας στην εφημερίδα "Βήμα", αναφέρει τι μπορεί να προκαλέσει σοβαρές συνέπειες στον οργανισμό και τι θα μπορούσε να κάνει ο καταναλωτής προκειμένου να προστατευθεί.Η κατάποση υδροχλωρικού οξέως μπορεί να προκαλέσει σημαντικά εγκαύματα σε όλο γαστρεντερικό σύστημα (οισοφάγο, στομάχι και έντερο). Όπως λέει  ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, το εύρος των βλαβών εξαρτάται από την ποσότητα κατάποσης υδροχλωρικού οξέως που έχουν τα αναψυκτικά.Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι δύσκολο να καταπιεί ένας καταναλωτής μεγάλες ποσότητες. «Το υδροχλωρικό οξύ καίει τόσο πολύ ώστε δεν μπορεί κάποιος να συνεχίσει να πίνει μεγάλες ποσότητες», λέει ο κ. Αλμπάνης. Σε κάθε περίπτωση, όπως επισημαίνει ο καθηγητής, μετά από κατάποση υδροχλωρικού οξέως, θα πρέπει να γίνεται άμεση εισαγωγή σε νοσοκομείο, ώστε να διενεργηθεί το συντομότερο πλύση στομάχου και αραίωση με υγρά αλκαλικού περιεχομένου. Βεβαίως, απαιτείται χειρουργική επέμβαση στα σημεία που έχουν υποστεί βλάβες.Πάντως, ο κ. Αλμπάνης, συμβουλεύει τους καταναλωτές, πριν καταναλώσουν ένα μπουκάλι, να

ΠΡΕΒΕΖΑ:Σε εξέλιξη η διαδικασία για την ανάθεση της προμελέτης για την κατασκευή δικτύου ύδρευσης ακαθάρτων Μιχαλιτσίου, Φλαμπούρων, Νικόπολης και Μύτικα

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία για την ανάθεση της προκαταρτικής μελέτης με τίτλο «Μελέτη κατασκευής δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων Τ.Κ Μιχαλιτσίου, Φλαμπούρων, Νικόπολης, Μύτικα» μετά την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.Η προκαταρτική μελέτη, προυπολογισμού 6 χιλιάδων ευρώ , ανοίγει τον δρόμο για την εκπόνηση της οριστικής μελέτης του έργου προυπολογισμού 400 χιλιάδων ευρώ, χρηματοδοτούμενη από το πρόγραμμα ΑΝΑΣΑ.Το συγκεκριμένο έργο θα συμβάλλει στην διαχείριση των αστικών λυμάτων των οικισμών πέριξ του Δήμου της Πρέβεζας τα οποία σήμερα επιβαρύνουν το περιβάλλον.Όπως τονίζει ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαίλης η διαχείριση των λυμάτων των οικισμών της πόλης θα δώσει την δυνατότητα να προστατευθεί ο Αμβρακικός Κόλπος και γενικότερα το περιβάλλον της περιοχής.Με την ένταξη των οικισμών σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο παρεμβάσεων ολοκληρώνονται ουσιαστικά οι παρεμβάσεις για τα έργα προστασίας του Αμβρακικού Κόλπου στα ορια του Δήμου.Η παρέμβαση θα συμπληρώσει το μεγάλο έργο που βρίσκεται σε εξέλιξη και αφορά την αποχέτευση του Βιολογικού Καθαρισμού Λούρου Στεφάνης Ωρωπού.Το έργο αυτό, το οποίο προχωρά με γοργούς ρυθμούς, θα δώσει επίσης λύση στο χρόνιο πρόβλημα της διάθεσης των

Προθεσμία για το Σάββατο πήρε ο Χάρης Τομπούλογλου

Ζητούσε εκβιαστικά από διαφημιστική εταιρεία των Ιωαννίνων 25.000 ευρώ-«Η Δικαιοσύνη θα λάμψει», δήλωσε, αποχωρώντας από την εισαγγελία

Νέα αναβολή για να απολογηθούν, για αύριο Σάββατο, στις 18:00 το απόγευμα, έλαβαν ο Χάρης Τομπούλογλου και ο 40χρονος συνεργός του, αναφορικά με την υπόθεση εκβιασμού διαφημιστικής εταιρείας.«Η Δικαιοσύνη θα λάμψει», δήλωσε, αποχωρώντας από την εισαγγελία, ο κ. Τομπούλογλου, ο ποίος νωρίτερα παύτηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Παίδων «γλαΐα Κυριακού», κατόπιν αποφάσης του ΔΣ του νοσοκομείου. Προηγήθηκε συνάντηση του σώματος με τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.Σε βάρος του κ. Τομπούλογου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος, με τον πρόεδρο του «Αγλαΐα Κυριακού» να αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία.Ο κ. Τομπούλογλου συνελήφθη αφότου βρέθηκε με 25.000 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην κατοχή του, ποσό που κατηγορείται πως ζητούσε εκβιαστικά από διαφημιστική εταιρεία των Ιωαννίνων, που είχε αναλάβει πρόγραμμα του νοσοκομείου.Ο κ. Τομπούλογλου απολύθηκε και από την Εθνική Τράπεζα, της οποίας ήταν υπάλληλος, με προσωπική εντολή του διευθύνοντος σύμβουλου της Εθνικής Τράπεζας, Αλέξανδρου Τουρκολιά.

Πνιγμένη στην αιθαλομίχλη της υποτέλειας στην κυβερνητική πολιτική η Περιφέρεια Ηπείρου

Δήλωση του Περιφερειακού Συμβούλου Γιάννη Παπαδημητρίου

Η τρομακτική εξάπλωση της αιθαλομίχλης σε πολλές ελληνικές πόλεις, μεταξύ των οποίων στην πρώτη γραμμή συναγερμού τα Γιάννενα με τις ιδιόμορφες κλιματικές συνθήκες του λεκανοπεδίου, αποδεικνύει για πολλοστή φορά την ολοκληρωτική αποτυχία της κυβερνητικής «έμπνευσης» για αύξηση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης. Οι ολέθριες συνέπειες του μέτρου στα λαϊκά στρώματα, στα κρατικά έσοδα, στη δημόσια υγεία και το περιβάλλον, που έχουν αναδειχθεί από την πρώτη στιγμή από την παράταξή μας και συνολικά από τον ΣΥΡΙΖΑ - ας μου επιτραπεί να μνημονεύσω ιδιαίτερα και την περυσινή εξαιρετική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων - είναι πλέον κοινός τόπος σε τέτοιο βαθμό,ώστε να αναγκαστούν να ζητούν τη μείωση του φόρου 41 βουλευτές της Ν.Δ. !Και ενώ κανείς δεν προσδοκά ανταπόκριση από τη χρεωκοπημένη, αντιλαϊκή κυβέρνηση Σαμαρά, η οποία απαντά με «συστάσεις» και επικοινωνιακές ανοησίες, θα περίμενε τουλάχιστον την άμεση αντίδραση της Περιφερειακής Αρχής και την υιοθέτηση του αιτήματος των βουλευτών της παράταξής του. Αντί της διεκδίκησης όμως ο κ. Περιφερειάρχης περιορίστηκε σε μία τυποποιημένη δήλωση περί αλλαγής κατηγορίας στις ζώνες διάθεσης του επιδόματος θέρμανσης, αποδεικνύοντας πόσο πνιγμένος είναι ο ίδιος στην πολιτική αιθαλομίχλη της υποτέλειας στην κυβέρνηση Σαμαρά και

ΑΡΤΑ: Συνεχίζονται οι αιτήσεις για επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος

Πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος σε νοικοκυριά που η ΔΕΗ λόγω οφειλών είχε διακόψει την παροχή. Οι συμπολίτες μας που θέλουν να επανασυνδέσουν το ηλεκτρικό ρεύμα, θα πρέπει να καταθέσουν στο Δήμο Αρταίων μια αίτηση, προσκομίζοντας συνημμένα ένα απόκομμα του λογαριασμού της ΔΕΗ καθώς και το εκκαθαριστικό τους σημείωμα. Η τοπική υπηρεσία της ΔΕΗ έπειτα από εισήγηση της επιτροπής που δημιούργησε ο Δήμος Αρταίων, υλοποιώντας την πρωτοβουλία της ΚΕΔΕ και της ΕΝΠΕ, αξιολογεί άμεσα όλες τις αιτήσεις και προβαίνει στην επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος.Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο 2681362115 του Δήμου Αρταίων.

ΑΡΤΑ:Συνάντηση Δημάρχου με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου

Τον Δήμαρχο Γιάννη Παπαλέξη, επισκέφτηκε σήμερα Τρίτη στο Δημαρχείο, ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας κ. Νίκος Κατσακιώρης. Ο κ. Παπαλέξης ευχήθηκε στο νέο Διοικητή καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει, μέσα σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο και ιδιαίτερα στον ευαίσθητο χώρο της υγείας όπου τα προβλήματα της υποχρηματοδότησης, υποστελέχωσης και περιορισμένων δυνατοτήτων λόγω των μνημονιακών δεσμεύσεων είναι πάρα πολλά.Ο νέος διοικητής κ. Κατσακιώρης ευχαρίστησε τον κ. Παπαλέξη για τις ευχές του και τον διαβεβαίωσε ότι θα επιδιώξει την συνεργασία με το δήμο και όλους τους φορείς για την περαιτέρω αναβάθμιση της λειτουργίας του νοσηλευτικού μας ιδρύματος. Αντάλλαξαν ευχές για Καλή Χρονιά και συμφώνησαν η επικοινωνίας τους να είναι σε τακτική βάση με ανάλογες συναντήσεις για την αντιμετώπιση των όποιων θεμάτων προκύψουν.

Mέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ιωαννίννων

Mέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Ιωαννίννων Φίλιππα Φίλιο. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και τα μέλη του Δ.Σ. είχαν την ευκαιρία να εξηγήσουν τους σκοπούς και τις δραστηριότητες της Ένωσης. Αποφασίστηκε η συνεργασία της Ένωσης με το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννίνων αλλά και άλλες πρωτοβουλίες οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα. Το Δ.Σ. της Ε.Σ.ΠΕ.ΗΠ. θέλει να ευχαριστήσει τoν κ. Δήμαρχο για το ενδιαφέρον αλλά και για την δέσμευσή του για την συνέχεια των επαφών μας.

ΤΩΡΑ-Σοβαρό τροχαίο με τραυματίες στη περιφερειακή των Ιωαννίνων!!!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στην περιφερειακή οδό των Ιωαννίνων,στον κόμβο Νεοχωρόπουλου.Σύμφωνα πληροφορίες του epirusgate,δυο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά και από την σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκαν δυο άτομα.Μάλιστα,τα πληρώματα των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ,χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα από το ένα αυτοκίνητο.Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του

ΤΩΡΑ-Ουρές στην ΔΟΥ Ιωαννίνων για κατάθεση πινακίδων!!!

Πριν από λίγο στη ΔΟΥ Ιωαννίνων
Το αδιαχώρητο γίνεται σήμερα στην ΔΟΥ Ιωαννίνων,για εκκρεμείς υποθέσεις και παράδοση πινακίδων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη φέτος έχουν παραδοθεί περί τις 400.000 ενώ η πρόβλεψη για το σύνολο της χρονιάς είναι κάπου 410.000!Πάντως, προς παράταση φαίνεται να οδεύει η καταβολή των τελών κυκλοφορίας. Αν και η διαδικασία φέτος κινείται ταχύτερα από την αντίστοιχη περυσινή περίοδο απομένουν μόλις τρεις εργάσιμες ημέρες για να πληρωθούν περίπου 3 εκατομμύρια βεβαιώσεις στις τράπεζες.Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση εκπρόθεσμης καταβολής των τελών, το πρόστιμο είναι ισόποσο της αξίας του σήματος.Η εφορία προσδοκά έσοδα της τάξεως του 1,5 δισ. ευρώ.Σημειώνεται ότι μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2014 θα πρέπει να πληρωθεί και ο φόρος πολυτελούς διαβίωσης.

Ολοκληρώνεται το έργο των πεζοδρομήεσων στην παλιά αγορά των Ιωαννίνων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ολοκληρώνεται το έργο των πεζοδρομήεσων στις οδούς Αραβαντινού, Παπαδοπούλου, Κωλέττη, Παπάζογλου, Καπλάνη και Παλαιολόγου.Όσοι από τους μόνιμους κατοίκους στα τμήματα που έχουν πεζοδρομηθεί διαθέτουν ιδιόκτητο πάρκινγκ θα πρέπει να απευθύνονται στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ιωαννιτών προκειμένου να προμηθευτούν με την ειδική άδεια.Οι εργασίες θα συνεχιστούν και σε άλλες οδούς,οι οποίες θα πεζοδρομηθούν.Στόχος του έργου είναι η δημιουργία ενός δικτύου πεζοδρόμων που ξεκινά από την κεντρική πλατεία και μέσω των εναλλακτικών κινήσεων οδηγεί στο νέο εμπορικό κέντρο, το ιστορικό κέντρο και την παραλίμνια περιοχή.Το δίκτυο αυτό θα δώσει πνοή και

Σε ρυθμούς εορτών και πάλι τα καταστήματα στην αγορά της Πρέβεζας

Σε ρυθμούς εορτών και πάλι τα καταστήματα στην αγορά της Πρέβεζας. Τα καταστήματα σήμερα και την ερχόμενη Δευτέρα θα είναι ανοικτά πρωί και απόγευμα τις ώρες 9 με 2 το πρωί και 6 με 9 το απόγευμα. Αύριο Σάββατο και την παραμονή Πρωτοχρονιάς τα καταστήματα, θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 4 το μεσημέρι. Κλειστά θα παραμείνουν τα καταστήματα την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου.

Ο ΜΙΧΕΛΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΛΑ ΕΞΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΤΟΜΠΟΥΛΟΓΛΟΥ!!!

ΜΑΖΕΥΕ «ΠΡΟΙΚΑ» ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ-Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗΝ ... ΑΜΑΡΤΩΛΗ Β’

Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Σε εξαιρετικά άβολη θέση βρίσκεται ο Ιωάννης Μιχελάκης, καθώς στην αγωνιώδη προσπάθειά του να ... κληρονομήσει από τον Τομπούλογλου τους ψηφοφόρους του υπέπεσε με ντοκουμέντα σε ένα μέγα πολιτικό και ηθικό ολίσθημα, αφού υποχρεώθηκε να χρίσει ως σύμβουλό του στο πολιτικό του γραφείο στο υπουργείο εσωτερικών την Πετρούλα Τομπούλογλου, εξαδέλφη [1η εξαδέλφη;] του 54χρονου που τώρα μπαινοβγαίνει πισθάγκωνα στην Ευελπίδων. Αν και ο υπουργός γνώριζε προ πολλού τον Τομπούλογλου, φρόντιζε όμως ως δημοσιογράφος-διευθυντικό στέλεχος ειδικά μετά τις ροζ περιπέτειές του Χάρη, που αποκαλύφθηκαν το 2000 να τον κρατά πάντα σε μεγάλη απόσταση, παρά το γεγονός πως υπήρξαν γνώριμοι, ομοϊδεάτες [Τ.Ο της Ν.Δ] και κάτοικοι στις ίδιες γειτονιές. Όμως τώρα που ο 54χρονος ήταν αναμφίβολα το φαβορί για τον δημαρχιακό θώκο στον Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, ο υπουργός παραέριξε ... γέφυρες φιλίας και συνεργασίας, μιας και ο Τομπούλογλου είχε ήδη αποσύρει αναγκαστικά το ενδιαφέρον του για την Β’ Αθηνών, λόγω των παλιών αμαρτιών του. Τι έκανε λοιπόν ο υπουργός Μιχελάκης; Έχρισε άτυπο «κομματάρχη» του τον Τομπούλογλου σε Πατήσια, Γαλάτσι, Φιλαδέλφεια κτλ και ως έμπρακτη ένδειξη αυτής της βοήθειας που θα εισέπραττε στις επόμενες Βουλευτικές εκλογές, απέσπασε ως σύμβουλό του από τον δήμο Φιλαδέλφειας μόλις τον περασμένο Ιούνιο την εξαδέλφη του Τομπούλογλου. Μάλιστα σε πολύ μικρό διάστημα την αναβάθμισε -ως οικονομολόγο πανεπιστημιακής μόρφωσης- στο υπουργείο εσωτερικών δίνοντάς της τη θέση του

Ορθογραφία που...σκοτώνει από το ΚΤΕΛ Ιωαννίνων!!!Τα ορθογραφικά λάθη σε πινακίδες, τοίχους, χειρόγραφα σημειώματα είναι ένα σύνηθες φαινόμενο στην Ελλάδα, και όχι μόνο…Εναλλακτικός τίτλος του θέματος θα μπορούσε να είναι: «Μην πυροβολείτε την ελληνική γλώσσα».Η πινακίδα που βλέπεται βρίσκεται κάπου στο πάρκινγκ του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων και όπως όλα δείχνουν ή αυτός που την έφτιαξε βιαζόταν ή δεν γνώριζε καλή ορθογραφία!Εμείς απλά να υπενθυμίσουμε στην διοίκηση του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων πως  ένα “υ” που έπρεπε να είναι “η” είναι ικανό να κάνει μια επιγραφή καταστήματος από σήμα κατατεθέν σε αφορμή για

Βροχές, ισχυροί άνεμοι και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στην Ήπειρο

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές, νοτιοανατολικοί άνεμοι 6 με 8 μποφόρ και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα δυτικά θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.Αναλυτικά για την Ήπειρο:νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές και χιονιά στα ορεινά (πάνω από τα 1200μ). Βαθμιαία εξασθένηση των φαινόμενων από το απόγευμα και από τα βόρεια.Άνεμοι: αρχικά νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το μεσημέρι σε 4 με 5 μποφόρ και στροφή στα νοτιά σε δυτικούς.Θερμοκρασία: από 6 έως 15 βαθμούς κελσίου. Σε περιοχές του Νομού Ιωαννίνων 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ξεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στο Πάρκο του Κουραμπά

Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες παρεμβάσεις σε μία από τις πιο πυκνοδομημένες περιοχές των Ιωαννίνων

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ένα από τα σημαντικότερα έργα, που θα αναβαθμίσουν το κέντρο των Ιωαννίνων και την ποιότητα ζωής, πέρασε στη φάση της κατασκευής. Πρόκειται για την ανάπλαση του Πάρκου Κουραμπά.Για την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου χρειάστηκε να ξεπεραστεί μία σειρά σοβαρών γραφειοκρατικών προβλημάτων που είχαν ανακύψει μετά τη δημοπράτησή του. Χάρη στις ενέργειες της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και τη συνεργασία με την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή και την Περιφέρεια Ηπείρου τελικά τα προβλήματα αντιμετωπίστηκαν και το έργο περνάει πλέον στη φάση της υλοποίησης. Η αναβάθμιση της παιδικής χαράς Κουραμπά έχει προϋπολογισμό 600.000 ευρώ. Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας- Στερεάς- Ηπείρου κι αφορά στην αναβάθμιση της παιδικής χαράς στην περιοχή του Κουραμπά και σε συνολική έκταση 1800 τετραγωνικών μέτρων. Η αναβάθμιση συνίσταται σε νέο σχεδιασμό και οργάνωση του χώρου, ώστε να πληροί τις προδιαγραφές που θέτει η Κοινότητα. Το έργο μεταξύ των άλλων προβλέπει περίφραξη του χώρου, διαχωρισμό ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών, ασφαλή και φιλικά προς τους χρήστες υλικά καθώς και ήπια παρέμβαση με ελαχιστοποίηση των τσιμεντροστρώσεων και αξιοποίηση του

ΠΡΕΒΕΖΑ:Mεγάλη αντιφασιστική κινητοποίηση για τα εγκαίνια των γραφείων της "Χρυσής Αυγής"!

Στην Πρέβεζα και  οι βουλευτές  Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Μιχάλης Αρβανίτης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Δημήτρης Κουκούτσης

Mεγάλη αντιφασιστική κινητοποίηση σχεδιάζεται για αύριο Σάββατο και ώρα 5 το απόγευμα στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς Πρέβεζας, ως τρόπος αντίδρασης από σωματεία οργανώσεις και κόμματα στα εγκαίνια των γραφείων της "Χρυσής Αυγής" που θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα στην πόλη. Η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια, ενώ σε ανακοίνωση της Αντιφασιστικής Συνέλευσης Πρέβεζας τονίζεται ότι ο αντιφασισμός είναι καθήκον και η τοπική κοινωνία δεν θα πρέπει να επιτρέψει την λειτουργία των γραφείων που θα αποτελέσουν κέντρο στρατολόγησης και ορμητήριο των εγκληματιών. Τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Πρέβεζα βρίσκονται επί της οδού Μάρκου Μπότσαρη, στην Πλ. Νέσσερη και τα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για αύριο Σάββατο και ώρα 6 το απόγευμα. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση θα παραστούν οι βουλευτές Ηλίας Παναγιώταρος, Ηλίας Κασιδιάρης, Μιχάλης Αρβανίτης, Αρτέμης Ματθαιόπουλος και Δημήτρης Κουκούτσης.

Σήμερα απολογείται ο Χ.Τομπούλογλου για την εκβίαση της εταιρείας από τα Γιάννενα!!!

Zητούσε από την εταιρεία NEXTCOM μίζα 25.000 ευρώ!!!


«Δεν είμαι εγώ μ....ς να κονομάνε όλοι από τις δουλειές κι εγώ να μην παίρνω μία»
Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγείται εκ νέου σήμερα ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Χάρης Τομπούλογλου, ο οποίος συνελήφθη για εκβίαση με προσημειωμένα χαρτονομίσματα συνολικού ύψους 25.000 ευρώ.«Πιστεύω στο θεό και στη δικαιοσύνη και η αλήθεια θα φανεί» είπε προσερχόμενος την περασμένη Τετάρτη.«Είναι μια στημένη υπόθεση. Πρόκειται περί σκευωρίας» ανέφερε ο πρόεδρος του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού, Χάρης Τομπούλογλου, σε κατ' ιδίαν συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους.«Τα χρήματα που πήρα προορίζονταν για δωρεά στο νοσοκομείο. Οι υποχρεώσεις της εταιρείας ήταν πλημμελείς και φοβόταν (σ.σ. η εταιρεία από τα Γιάννενα) μήπως κηρυχτεί έκπτωτη» πρόσθεσε.Τελικά, πήρε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα Παρασκευή.Εις βάρος του 40χρονου συνεργάτη του ασκήθηκε επίσης δίωξη για αντίσταση κατά της Αρχής.Στη διαγραφή του Χάρη Τομπούλογλου προχώρησε η Νέα Δημοκρατία αμέσως μόλις έγινε γνωστό ότι συνελήφθη για εκβίαση.Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από τη Νέα Δημοκρατία «με απόφαση που πήρε η Κεντρική Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας διαγράφεται από τα μητρώα μελών του Κόμματος για αντιδεοντολογική συμπεριφορά, ο κ. Χάρης Τομπούλογλου, σύμφωνα με 

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Θρασύτατη ένοπλη ληστεία,εναντίον Αλβανών μεταναστών!

Τους έγδυσαν και πυροβόλησαν τον έναν στο πόδι!!!

Χθες βραδύ,στη Κεστρίνη, Δήμου Φιλιατών Θεσπρωτίας, (2) άγνωστοι δράστες εισήλθαν σε αποθήκη αγροτικής περιοχής όπου παρέμεναν (4) αλλοδαποί,υπήκοοι Αλβανίας που εργάζονταν στην χώρα μας και με την απειλή όπλου τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 €. Στην συνέχεια οι δράστες αφού τους ξεγύμνωσαν, τους οδήγησαν μέσω αγροτικού δρόμου (περίπου 1.5 χλμ μακριά από την αποθήκη) και πυροβόλησαν τον ένα εκ των Αλβανών στην δεξιά κνήμη. Ο τραυματισθείς διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών για την παροχή πρώτων βοηθειών.

ΠΡΕΒΕΖΑ:Τον αντιπεριφερειάρχη επισκέφθηκε ο νέος δοιικητής του νοσοκομείου

Τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ Στράτο Ιωάννου επισκέφτηκε στο γραφείο του ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας κος Νίκος Γεωργάκος. Ο κ Στράτος Ιωάννου συνεχάρη τον νέο διοικητή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, ιδιαιτέρως αυτήν την περίοδο που έχουν συσσωρευτεί πλήθος προβλημάτων στον τομέα της υγείας. Ο Αντιπεριφερειάρχης τόνισε ότι η Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και ο ίδιος προσωπικά βρίσκεται δίπλα και στηρίζει με κάθε τρόπο το Νοσοκομείο Πρέβεζας. Ο νέος Διοικητής ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη και δήλωσε ότι θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για την βελτίωση της κατάστασης και την αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή.

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Εξαρθρώθηκε ακόμη ένα κύκλωμα διακίνησης μη νόμιμων αλλοδαπών!

Ύστερα από στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας
Εξαρθρώθηκε, ύστερα από στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, κύκλωμα διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και συνελήφθησαν πέντε (5) μέλη του.Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν σήμερα τα ξημερώματα, στο
Λιμάνι της Ηγουμενίτσας, πέντε (5) Βούλγαροι διακινητές (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες), ηλικίας 49, 33, 60, 64 και 46 ετών, κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε κύκλωμα, που διευκόλυνε μη νόμιμους αλλοδαπούς να ταξιδέψουν παράνομα σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.Επιπλέον, για την ιδία υπόθεση, συνελήφθησαν δύο παράνομοι μετανάστες,ένας 55χρονος υπήκοος Αφγανιστάν και μία 26χρονη υπήκοος Συρίας, που συνόδευαν τα πέντε ανήλικα παιδιά τους.Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι οι διακινητές είχαν προμηθεύσει τους αλλοδαπούς με κλεμμένα και πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Βουλγαρίας ενώ διευκόλυναν τις μετακινήσεις τους με

ΠΡΕΒΕΖΑ-Έντονες αντιδράσεις για την μελέτη του Υπουργείου Εσωτερικών σύμφωνα με την οποία κρίνονται υπεράριθμοι 32 υπάλληλοι στο Δήμο!!!

Tην κάθετη διαφωνία του με την μελέτη του Υπουργείου Εσωτερικών σύμφωνα με την οποία κρίνονται υπεράριθμοι 32 υπάλληλοι στο Δήμο Πρέβεζας εξέφρασε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Πρέβεζας στην τελευταία του συνεδρίαση. Όπως υπογράμμισε ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐληςαυτή η μελέτη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα αφού έχει στοιχεία από τον Ιούνιο του 2013 στην οποία εμφανίζεται ότι υπηρετούν στο δήμο 331 υπάλληλοι, ενώ σήμερα υπηρετούν 254 μόνιμοι και αορίστου χρόνου. «Σε κάθε περίπτωση διαφωνούμε κάθετα με τη μελέτη του υπουργείου, η οποία δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και δεν τίθεται ούτε σαν σκέψη το ενδεχόμενο διαθεσιμότητας ή απόλυσης κανενός υπαλλήλου σε καμία ειδικότητα» τόνισε ο δήμαρχος, δίνοντας απάντηση στο θέμα που έθεσε προ ημερησίας διάταξης ο αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο δήμο κ. Δημήτρης Ντόντορος.«Θεωρούμε ότι αυτό που απαιτείται είναι να ενδυναμωθούν όλες οι υπηρεσίες του δήμου, κανένας παιδικός σταθμός να μη μείνει χωρίς καθαρίστρια, χωρίς μάγειρα, χωρίς δασκάλους, κανένας να μη φύγει από τη δουλειά του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ντόντορος, ζητώντας από το δημοτικό συμβούλιο να καταδικάσει οποιαδήποτε απόφαση «δρομολογηθεί» από το Υπουργείο. Την ίδια στιγμή ο κ. Ντόντορος έθεσε και το

Τέλος από τον ΠΑΣ ο Κεϊτά!!!

ΛΥΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

Η σχέση του Πολ Κεϊτά με τους ανθρώπους του ΠΑΣ Γιάννινα πέρασε από πολλά κύματα, φάνηκε πως ίσως να άντεχε λίγο παραπάνω, αλλά τελικά οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους.Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος αποχώρησε από την ομάδα των Ιωαννίνων η οποία τον αποχαιρέτησε με μια λιτή ανακοίνωση:«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ανακοινώνει την λήξη, κοινή συναινέσει, της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Paul Keita.Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966, ευχαριστεί τον Paul Keita για την συνεργασία και του εύχεται ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Κλείστε τώρα ένα τετραήμερο στο Bansko με μόλις €150 το άτομο,με ημιδιατροφή!!!

Περάστε αξέχαστα,τις ημέρες των Φώτων,γιορτάζοντας με μια μοναδική εκδρομή από τα Ιωάννινα

Εκμεταλλευτείτε την μοναδική προσφορά και περάστε αξέχαστα το τετραήμερο των Φώτων,με μια μοναδική εκδρομή στο Bansko της Βουλγαρίας. Δοκιμάστε τοπικές γεύσεις, κάντε έναν ορειβατικό περίπατο στις χιονισμένες πλαγιές,μάθετε ice skate στο παγοδρόμιο του χωριού, ανεβείτε στο χιονοδρομικό για σκι, snowboard ή απλά για βόλτα, διασκεδάστε στα μοναδικά party που διοργανώνουν τα clubs του Bansko! Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται η μεταφορά με ιδιόκτητο λεωφορείο από τα Ιωάννινα - 3 διανυκτερεύσεις,3 πρωινά και 3 δείπνα σε πολυτελές ξενοδοχείο.Αναχώρηση από Ιωάννινα την Παρασκευή 3/1/2014.Για όποιες απορίες ή πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα τηλέφωνα 26510-27427,26510-31666 και 26510-27550Grefis Holidays.

«Το Μέτσοβο των γεύσεων και της παράδοσης-Tempting streets»

Από 28 έως 31 Δεκεμβρίου

Φεστιβάλ με τίτλο «Το Μέτσοβο των γεύσεων και της παράδοσης-Tempting streets» διοργανώνει ο Δήμος Μετσόβου από το Σάββατο, 28 έως την Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου, με στόχο την προώθηση και την προβολή του τομέα παραγωγής, μεταποίησης και εμπορευματοποίησης των τοπικών αγροτικών προϊόντων.Το Φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται στο πλαίσιο του Έργου «TemptingStreets» στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος, θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Πλατεία του Μετσόβου, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, ενώ κατά τη διάρκεια του τετραημέρου θα παρουσιαστούν έκθεση τοπικών αγροτικών προϊόντων, μουσικά δρώμενα, ημερίδα ενημέρωσης σχετικά με τα τοπικά προιόντα (Infoday) καθώς και ποικίλες εκδηλώσεις Όσοι παραγωγοί τοπικών προϊόντων ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με τα προϊόντα τους στο Φεστιβάλ καλούνται να

Τα 35χρονα του Συλλόγου τους, γιόρτασαν οι Ηπειρώτες του Βielefeld

Με λαμπρότητα και μέσα σε μια κατάμεστη αίθουσα εορτάστηκαν τα 35χρονα του Ηπειρώτικου Συλλόγου Bielefeld. Από πλευράς της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης παρευρέθη ο πρόεδρός της κ.Σπύρος Κωσταδήμας.Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων άνοιξε ο πρόεδρος του Ηπειρώτικου Συλλόγου κ. Δημήτριος Ντόκος ο οποίος αφού έκανε μια ιστορική αναδρομή στα 35 χρόνια του Συλλόγου και την προσφορά στους Ηπειρώτες του Bielefeld έπλεξε εγκώμιο στην ΄Ηπειρο και στους Ηπειρώτες για όσα πρόσφεραν στην ΄Ηπειρο και στην Ελλάδα γενικότερα.Κατόπιν το λόγο έλαβε ο πρόεδρος της ΠΟΕ κ. Κωσταδήμας αφού συνεχάρη το Σύλλογο για την 35ετή προσφορά του προς τους Ηπειρώτες και όλους τους Έλληνες της Περιοχής, αναφέρθηκε και στην προσφορά του Συλλόγου στη διατήρηση της παράδοσης, του πολιτισμού των ηθών και εθίμων των αποδήμων Ηπειρωτών.Εξήρε την αγαστή συνεργασία που έχουν μεταξύ των

Η Wasteenergy ζητά στα Γιάννενα Sales & Marketing Account Manager

Η Wasteenergy Α.Ε. Ιωαννίνων, ζητεί Sales & Marketing Account Manager, 25 έως 35 ετών, άτομο έξυπνο, συστηματικό, με όρεξη για εργασία, χωρίς φόβο ανάληψης πρωτοβουλιών και ευθυνών με ομαδικότητα και ικανότητα αναγνώρισης προβλημάτων ως προκλήσεις για επίλυση. Ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει: Πανεπιστημιακή εκπαίδευση Marketing, άριστη γνώση Αγγλικών, εμπειρία επιχειρησιακής έρευνας και στρατηγικής πωλήσεων, MS Office, έρευνας on line, δημιουργίας e-mails με επαγγελματικό χαρακτήρα, κατανόηση basic HTML αναγνώρισης κώδικα, επεξεργασία δεδομένων σε Excel Spreadsheets, Social Media δημιουργία, διαχείριση και υποστήριξη, γνώσεις δημιουργίας Templates για Newsletters. Θα εκτιμηθούν βασικές γνώσεις Οικονομικών και e-marketing. Ο υποψήφιος θα κληθεί να αναλάβει και να διεκπεραιώσει συγκεκριμένο project διάρκειας 4 – 6 μηνών και αμέσως μετά ανάπτυξη τμήματος Sales & Marketing. Κατά το Project: administration – χρεωστικά, εταιρικό site update – newsletters, Social Media Marketing. Υπηρεσίες ISO & HASP: έρευνα αγοράς και δημιουργία βάσης δεδομένων με λεπτομερείς πληροφορίες. Reports με συστάσεις και στρατηγική marketing – πωλήσεων των υπηρεσιών και τη διεκπεραίωσή τους. Μετά το Project: προτεραιότητα η στρατηγική, πώληση και marketing, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων και τους ειδικούς της WasteEnergy, επισήμανση στοχευόμενων προβληματισμών πελατών με σκοπό τη δημιουργία νέων υπηρεσιών. Η WasteEnergy προσφέρει κατά τη διάρκεια του

Η εταιρεία ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΕΖΑΣ Α.Β.Ε.Ε. ζητά υπεύθυνο καταστήματος στα Γιάννενα

Η εταιρεία ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΕΖΑΣ Α.Ε.Β.Ε ιδρύθηκε το 1985 με σκοπό τον εφοδιασμό των εμπορικών καταστημάτων που ειδικεύονται στο ηλεκτρικό, ηλεκτρονικό και μηχανολογικό σύστημα αυτοκινήτων και μηχανημάτων. Για το συντονισμό και έλεγχο του προγράμματος απογραφής των αποθηκών του καταστήματος της εταιρείας στα Γιάννενα, η εταιρεία ζητά έναν υπεύθυνο. Ο υποψήφιος θα πρέπει να διαθέτει: Πολύ καλή γνώση του πεδίου ανταλλακτικών αυτοκινήτων (ηλεκτρολογικό-μηχανολογικό), προϋπηρεσία τουλάχιστον 3-5 ετών σε αντίστοιχη θέση, προϋπηρεσία στο χώρο των πωλήσεων και αποδεδειγμένη ικανότητα ανάπτυξης πωλήσεων και επίτευξης στόχων, εμπειρία σε διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, ικανότητες οργάνωσης και προγραμματισμού, ικανότητα επικοινωνίας καθώς και ομαδικής εργασίας, άριστη διαχείριση χρόνου και προσανατολισμός στο αποτέλεσμα. Πτυχίο ΑΕΙ ή ΤΕΙ θα θεωρηθεί επιπρόσθετο προσόν, ενώ θα πρέπει να έχει καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, καλή γνώση χειρισμού εφαρμογών MS Office, άριστες επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες, ανεπτυγμένη ικανότητα διοίκησης ομάδας, ενω η καλή γνώση χειρισμού ERP θα συνεκτιμηθει ιδιαίτερα. Η εταιρεία προσφέρει:

ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - Όλες οι νέες θέσεις εργασίας από το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ

Όλες τις νέες θέσεις εργασίας, που ισχύουν από τις 24 Νοεμβρίου 2013, στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ στα Γιάννενα, σας παρουσιάζει σήμερα το EpirusGate. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει σημειώνοντας τον κωδικό της θέσης που τους ενδιαφέρει να επικοινωνήσουν με το ΚΠΑ του ΟΑΕΔ. Για το ΚΠΑ του ΟΑΕΔ Ιωαννίνων, οι διαθέσιμες θέσεις είναι οι εξής:

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις στον ΟΑΕΔ για τις 4.413 προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας

Ξεκίνησε η υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στον ΟΑΕΔ για τις 4.413 προσλήψεις κοινωφελούς εργασίας για θέσεις στους δήμους ειδικότητας Πληροφορικής. Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων θα είναι ανοικτή μέχρι και τις 27 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12 μεσημβρινή, στο διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.grχρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, οι οποίοι είναι απόφοιτοι Λυκείου, πτυχιούχοι και απόφοιτοι ΙΕΚ ειδικότητας Πληροφορικής. Όσοι επιλεγούν θα καλύψουν για πέντε μήνες θέσεις στους δήμους και τις Περιφερείες της χώρας. Για να δείτε όλες τις θέσεις την προκήρυξη του ΟΑΕΔ για λεπτομέρειες που αφορούν τις 4.413 προσλήψεις, κάντε κλικ ΕΔΩ

Θέσεις εργασίας στην OTEPLUS για πωλητές στην Ήπειρο

Προσλήψεις στην OTEplus για τεχνικούς πεδίου σε Άρτα και Θεσπρωτία

Νέες θέσεις εργασίας ανακοίνωσε η OTEPLUS Α.Ε., εταιρεία του Ομίλου ΟΤΕ, σε διάφορες περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και η Ήπειρος. Πρόκειται για θέσεις πωλητών καταστημάτων στους νομούς της Ηπείρου αλλά και για θέσεις τεχνικών πεδίου στους νομούς Άρτας και Θεσπρωτίας. Ειδικότερα, για τους Πωλητές Καταστημάτων, τα απαραίτητα προσόντα & ικανότητες είναι: Απολυτήριο λυκείου, Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας (επιπέδου τουλάχιστον First Certificate in English), Καλή γνώση υπολογιστικών συστημάτων και πολύ καλή γνώση αυτοματισμού γραφείου (MS-Office), Ανεπτυγμένες επικοινωνιακές ικανότητες, Πελατοκεντρική προσέγγιση, Εστίαση στο αποτέλεσμα, Ομαδικό πνεύμα, Εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες υποψηφίους). Ως συνεκτιμώμενα προσόντα ορίζονται: Προϋπηρεσία σε αντίστοιχη ή παρεμφερή θέση, Εξοικείωση με προϊόντα τεχνολογίας, Πτυχίο IEK ή ΤΕΙ. Οι Παροχές/Εκπαίδευση και ανάπτυξη που προσφέρονται είναι: Συνεχής εκπαίδευση σε θέματα εξυπηρέτησης πελατών και νέες τεχνολογίες, Bonus βάσει επίτευξης στόχων, Πρόγραμμα ιδιωτικής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, Προνομιακό πακέτο κινητής τηλεφωνίας, Σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας.Οι θέσεις τεχνικών πεδίου, αφορούν τεχνικές εργασίες άρσης βλαβών και κατασκευής: νέων τηλεφωνικών συνδέσεων, μεταφορών, τοπικών βρόχων, μεικτονομήσεων, μετάδοσης, μεταγωγής, ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων και ευρυζωνικότητας συμπεριλαμβανομένων μετρήσεων με κατάλληλα όργανα και χρήσης Netbook, Τεχνικές εργασίες άρσης καλωδιακών βλαβών και

Η εταιρία ΝΙΚΙ ΜΕΠΕ, με έδρα τα Ιωάννινα,ζητά έναν Εμβιο-Μηχανικό


Η εταιρία ΝΙΚΙ ΜΕΠΕ, με έδρα τα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται από το 1994 με επιτυχία στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων με στρατηγικούς πελάτες από την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία και αεροδιαστημική. Η ΝΙΚΙ διαθέτει πολυετή πείρα στους τομείς της εφαρμοσμένης ψηφιακής μηχανικής και της πληροφορικής. Μέρος της δραστηριότητας της εταιρείας είναι η βιομηχανική έρευνα σε συνεργασία με ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια. Στην εταιρεία εργάζονται μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανικοί λογισμικού, βιομηχανικοί σχεδιαστές, φυσικοί και επιστήμονες των ανθρωπιστικών σπουδών.Στο πλαίσιο ερευνητικού έργου η ΝΙΚΙ ζητά για συνεργασία έναν Εμβιο-Μηχανικό, κάτοχο μεταπτυχιακού/διδακτορικού διπλώματος, με εμπειρία σε τομείς όπως Tissue Engineering, ορθοπεδικά εμφυτεύματα, επεξεργασία ιατρικής εικόνας.Απαραίτητα Προσόντα:

Η ΝΙΚΙ ΜΕΠΕ, ζητά στα Ιωάννινα Μηχανικούς Λογισμικού

Η εταιρεία ΝΙΚΙ ΜΕΠΕ, με έδρα τα Ιωάννινα, δραστηριοποιείται από το 1994 με επιτυχία στην ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών και προϊόντων με στρατηγικούς πελάτες από την ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία και αεροδιαστημική. Η ΝΙΚΙ διαθέτει πολυετή πείρα στους τομείς της εφαρμοσμένης ψηφιακής μηχανικής και της πληροφορικής. Μέρος της δραστηριότητας της εταιρείας είναι η βιομηχανική έρευνα σε συνεργασία με ερευνητικά κέντρα και πανεπιστήμια. Στην εταιρεία εργάζονται μηχανολόγοι μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανικοί λογισμικού, βιομηχανικοί σχεδιαστές, φυσικοί και επιστήμονες των ανθρωπιστικών σπουδών. Στο πλαίσιο ερευνητικού έργου η ΝΙΚΙ ζητά για συνεργασία μηχανικούς λογισμικού, κατόχους μεταπτυχιακού διπλώματος στην Πληροφορική. Απαραίτητα Προσόντα:

H Ε.Κ.Α. ΔΩΔΩΝΗ Ιωαννίνων ζητά απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α.

H Ένωση Κλασικού Αθλητισμού (Ε.Κ.Α.) ΔΩΔΩΝΗ Ιωαννίνων ζητά απόφοιτο Τ.Ε.Φ.Α.Α. κατά προτίμηση με ειδικότητα κλασικού αθλητισμού, για συνεργασία.Πληροφορίες- Βασίλης Γιαννάκης - τηλ. 6974803322

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΒΕΖΑ - Όλες οι νέες θέσεις εργασίας από το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ

Όλες τις νέες θέσεις εργασίας, που ισχύουν από τις 24 Νοεμβρίου 2013, στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ στην Πρέβεζα, σας παρουσιάζει σήμερα το EpirusGate. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει σημειώνοντας τον κωδικό της θέσης που τους ενδιαφέρει να επικοινωνήσουν με το ΚΠΑ του ΟΑΕΔ. Για το ΚΠΑ του ΟΑΕΔ Πρέβεζας, οι διαθέσιμες θέσεις είναι οι εξής:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - Όλες οι νέες θέσεις εργασίας από το Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης του ΟΑΕΔ

Όλες τις νέες θέσεις εργασίας, που ισχύουν από τις 24 Νοεμβρίου 2013, στο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ) του ΟΑΕΔ στην Ηγουμενίτσα, σας παρουσιάζει σήμερα το EpirusGate. Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες θα πρέπει σημειώνοντας τον κωδικό της θέσης που τους ενδιαφέρει να επικοινωνήσουν με το ΚΠΑ του ΟΑΕΔ. Για το ΚΠΑ του ΟΑΕΔ Ηγουμενίτσας, οι διαθέσιμες θέσεις είναι οι εξής:

Προσλήψεις τριών (3) Γυμναστών στο Δήμο Ζίτσας

ΠΡΟΣΟΧΗ-Μέχρι και σήμερα οι αιτήσεις

Ο Δήμος Ζίτσας ανακοινώνει την πρόσληψη τριών (3) Καθηγητών Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (με ασφάλιση ΙΚΑ) και με ωριαία αποζημίωση για τα παρακάτω προγράμματα: 1) Άθληση και παιδί για παιδιά ηλικίας 6-12 ετών 2) Άθληση στην εφηβική ηλικία, για παιδιά ηλικίας 13-18 ετών 3) Άθληση και Γυναίκα, για άτομα ηλικίας 19-65 ετών 4) Άθληση στην Τρίτη Ηλικία, για άτομα ηλικίας άνω των 65 ετών Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της