Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2013

Σκανδαλώδεις αποφάσεις της ΔΕΥΑ Ηγουμενίτσας

Κάποιοι ακριβοπληρωμένοι μάνατζερ, τα γνωστά Golden Boys, συνεχίζουν να παίζουν με τα χρήματα του Ελληνικού λαού.Παρά την κρίση που έχει βιώσει όλη η Ελλάδα, στο Δημόσιο, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποιοι που επιμένουν να σπαταλούν δημόσιο χρήμα για να στηρίξουν συγγενείς τους.
Σε ένα τέτοιο παράδειγμα, που αφορά την Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ηγουμενίτσας, θα αναφερθούμε σήμερα.Στις 26 Σεπτεμβρίου 2013, συνεδρίασε το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ ΕΥΑΗ, με 14 θέμα στην διάταξή του.Τα 3 από αυτά, αφορούσαν τον ορισμό δικηγόρου ώστε να υπερασπιστεί την ΔΕΥΑΗ σε δικαστικές αντιδικίες με τρίτους, στο Μονομελές Πρωτοδικείο Θεσπρωτίας και στον Άρειο Πάγο.Μετά από πρόταση του Προέδρου της ΔΕΥΑΗ κ. Δονάτου Μαρτίνη, ομόφωνα ορίστηκε για το 6ο και το 7ο θέμα, ο δικηγόρος Βασίλειος Τσιχλής, δικηγόρος Πειραιά.Γιατί σε δικηγόρο του Πειραιά, θα αναρωτηθείτε πολλοί από εσάς.Δεν έχει δικηγορικό σύλλογο η Θεσπρωτία, άρα και αρκετούς νομικούς;Ή μήπως η ΔΕΥΑΗ δεν εμπιστεύεται την επαγγελματική επάρκεια των δικηγόρων της Θεσπρωτίας; (Για το θέμα περιμένουμε τοποθέτηση και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Θεσπρωτίας)Την απάντηση θα την καταλάβετε μόνοι σας, όταν σας ενημερώσουμε πως ο
κ. Τσίχλης, είναι συνεργάτης του Δικηγορικού Γραφείου "Γεωργόπουλος, Παβέλη, Τσίχλης και Συνεργάτες" το οποίο ανήκει στον αδερφό του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΥΑΗ κ. Γιάννη Γεωργόπουλου.

Ράδιο Ηγουμενίτσα