Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Δράσεις, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο, διοργανώνει ο Δήμος Ιωαννιτών


Δράσεις, στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο, διοργανώνει ο Δήμος Ιωαννιτών.Οι δράσεις θα υλοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή 21 και 22 Σεπτεμβρίου. Ο Δήμος ζητά τη συνδρομή όλων προκειμένου το διήμερο αυτό να ανασάνει η πόλη μας από τα αυτοκίνητα. Να στείλουμε ένα κοινό μήνυμα για την προστασία του περιβάλλοντος και την αναβάθμιση της...

ποιότητας ζωής.Οι δράσεις που προγραμματίζονται είναι οι ακόλουθες:
- Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, από τις δέκα το πρωί μέχρι τις τρεις μετά το μεσημέρι, απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων στο εμπορικό κέντρο και πιο συγκεκριμένα στις οδούς Μιχαήλ Αγγέλου, Χαριλάου Τρικούπη, Γρηγορίου Σακκά και Βλαχλείδη.
- Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου κλείσιμο της οδού Ανεξαρτησίας από τις δέκα το πρωί μέχρι τις δύο το μεσημέρι. Στο ίδιο διάστημα οι έμποροι του ιστορικού, εμπορικού δρόμου, θα πραγματοποιήσουν τις δικές τους δραστηριότητες μετατρέποντας την οδό σε ένα ανοιχτό παζάρι.
- Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου από τις δέκα το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα, κλείσιμο των οδών Καραμανλή, Πλατεία Μαβίλη, Διονυσίου Φιλοσόφου και Γαριβάλδη.