Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ


Ζωντανά από τους 106,1 στα fm

Πέμπτη 27/6:
-Στις 11 το πρωί Κίνηση Πολιτών για την Προστασία του ποταμού Αώου (http://protectaoos.blogspot.gr/) διοργανώνει συνέντευξη Τύπου με θέμα : «Ημερίδα: ΑΩΟΣ, ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ». Η ημερίδα θα διοργανωθεί το Σαββατοκύριακο, 29-30 Ιουνίου στη Βωβούσα. Η συνέντευξη Τύπου φιλοξενείται στον χώρο της ΕΡΑ έπειτα από σχετική πρόσκληση των εργαζομένων οι οποίοι αγωνίζονται για δημόσια, ελεύθερη ραδιοτηλεόραση και δημοκρατία στη χώρα. Μετά το πέρας της συνέντευξης, η οποία θα δοθεί στο studio της ΕΡΑ, θα ακολουθήσει δημόσια συζήτηση για το νερό, με αφορμή την φαραωνική απόπειρα εκτροπής του Αώου από τις πηγές του στη Βάλια Κάλντα, συζήτηση η οποία θα μεταδοθεί από τη συχνότητα της ΕΡΑ στους 106, 1 και τους 88,2 στα fm. Καλούνται φορείς, σύλλογοι, ενεργοί πολίτες να παρέμβουν. Έχουν μεταξύ άλλων δηλώσει συμμετοχή: Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Ιωαννίνων , Νίκος Χρυσόγελος- ευρωβουλευτής Οικολόγων Πρασίνων, Γιάννης Παπαδημητρίου – επικεφαλής ΑΥΡΙΟ για την Ήπειρο, Γιώργος Παπαπέτρου – Αριστερή Παρέμβαση Ηπείρου.
-Στις 9 το βράδυ κόντρα στο «μαύρο» και τις απειλές, ο αγώνας συνεχίζεται. Μαζευόμαστε στην ΕΡΑ Ηπείρου, με μουσικές, ποτά και συλλογική κουζίνα. Τα έσοδα θα αποτελέσουν ενίσχυση στους εργαζόμενους. Φέρτε και καμιά πίτα για φαγητό και κυρίως τη διάθεσή σας!

Παρασκευή 28/6:
Το βράδυ προγραμματίζεται συζήτηση για τη «ΔΩΔΩΝΗ» με τοπικούς φορείς και κτηνοτρόφους και παράλληλα προβολή ντοκιμαντέρ.