Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2013

Γιατί το σεξ των παντρεμένων είναι καλύτερο

H αλήθεια είναι ότι έχει πολύ κακή φήμη. Το σεξ εντός γάμου είναι ταυτισμένο με ό,τι πιο βαρετό και αντιερωτικό υπάρχει. Μην ακούτε όμως τις κακές γλώσσες. Η οικειότητα αλλά και οι λοιπές υποτιμημένες αρετές τους έγγαμου βίου μπορούν να κάνουν το σεξ αξέχαστο. Παρακάτω θα δείτε και το γιατί.

Μπορείτε να έχετε πρωινό σεξ όποτε το θελήσετε.
Ίσως μονάχα να χρειαστεί να βάλετε το ξυπνητήρι λίγο πιο νωρίς.

Μπορείτε να κάνετε το πρώτο βήμα.
Είναι σίγουρο ότι σας θέλει. Αφού σας παντρεύτηκε...

Δεν χρειάζεται να δείχνετε άψογη.
Σας έχει δει κατάκοπη, άρρωστη, με μάσκα ομορφιάς στο πρόσωπο και αλουμινόχαρτα στα μαλλιά και ακόμη σας αγαπάει. Το σεξ μπορεί να είναι πραγματικά χαλαρωτικό όταν δεν χρειάζεται να έχεις το τέλειο μακιγιάζ, να φοράς τα τέλεια εσώρουχα και να έχεις κάνεις την τέλεια αποτρίχωση.

24ώρες προκαταρκτικά
Ένα άγγιγμα στην κουζίνα, ένα πονηρό βλέμμα στο αυτοκίνητο, ένα υπονοούμενο πίσω από την πλάτη των παιδιών μπορεί να αποδειχθεί πολύ σέξι όταν τελικά καταφέρετε να μείνετε μόνοι.

Αυτός ξέρει
Μετά από τόση πρακτική ξέρει τα κουμπιά σας καλύτερα από τον καθένα.

Το σεξ σαν θεραπεία
Το σεξ μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τις διαφορές και την γκρίνια. Κάνοντας έρωτα δημιουργείται μια αίσθηση εγγύτητας και δεσμού που μπορεί να επικαλύψει τα μελανά σημεία του γάμου σας μέχρι να τα αντιμετωπίσετε.

Σεξ χωρίς εκπλήξεις
Είναι ο άνδρας σας. Τον ξέρετε καιρό. Δεν θα σας ζητήσει να τον αποκαλέσετε κάπως ή να κάνετε κάτι που θα σας αιφνιδιάσει ή θα σας εκπλήξει δυσάρεστα. Επίσης η υποτιμημένη αρετή της οικειότητας σας επιτρέπει να μην προσποιείστε και να μην κάνετε ποτέ κάτι που δεν σας κάνει κέφι.

Δούναι και λαβείν
Θα κάνει όποια δουλειά του ζητήσετε και θα ξεχάσει ό,τι δεν κάνατε εσείς αν ξέρει ότι ακολουθεί καλό, παθιασμένο σεξ.

Η αγκαλιά μετά
Δεν παλιώνει ποτέ.

Best of
Το καλό της μακράς ιστορίας που έχετε μαζί είναι ότι μπορείτε να μιλήσετε για τις καλύτερες στιγμές σας (στο σεξ) και να βρείτε νέους τρόπους να τις αναβιώσετε.

Αγάπη είναι
Το σεξ είναι καλύτερο με κάποιον που αγαπάς.