Κυριακή, 14 Απριλίου 2013

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Κέρκυρα (19:00)

Μία «στροφή» πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκας, ο ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννενα την Κέρκυρα και έχει την ευκαιρία με νίκη να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα πλέι οφ.Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου θα αναζητήσει το «τρίποντο» που θα ολοκληρώσει μια ονειρεμένη σεζόν απέναντι στην Κέρκυρα που έχει ήδη υποβιβαστεί και θα κατέβει στο παιχνίδι με πέντε σημαντικές απουσίες.
ΠΑΣ Γιάννενα:Απέναντι στην Κέρκυρα παρουσιάζεται η «χρυσή ευκαιρία» για να κλειδώσει την συμμετοχή του στα πλέι οφ. Ο Γιάννης Χριστόπουλος δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο αγωνιστικό πρόβλημα και έτσι μπορεί να καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς αυτό με… άνεση.Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Μπαμπανιώτης, Τζημόπουλος, Πάντος, Μιχαήλ, Οικονόμου, Ντάσιος, Τσουκαλάς, Ντε Βινσέντι, Λίλα, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Κεϊτά, Γεωργίου, Βίλα, Γιάκος, Νικλητσιώτης, Ίλιτς.
Κέρκυρα:Η τελευταία ευκαιρία χάθηκε την προηγούμενη αγωνιστική και η Κέρκυρα έχει υποβιβαστεί και μαθηματικά. Αυτό σημαίνει ότι βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει σε ένα παιχνίδι βέβαια που ο αντίπαλος είναι έτσι και αλλιώς ανώτερος. Επιπλέον, υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα αφού θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μπουκουβάλας, Έντερ, ο στρατευμένος Ζουμπουλάκης αλλά και οι Αναστασόπουλος και Τσοκάνης λόγω των ενοχλήσεων που αισθάνθηκαν.Αναλυτικά η αποστολή: Στρατηλάτης, Ριγανάς, Ανδρεόπουλος, Κρητικός, Πετρούσης, Λάμπρου, Αρμένης, Αθανασίου, Ντινιωτάκης, Στάμου, Γκέσιος, Κυβελίδης, Σταμογιάννος, Λεόν, Αγρίτης, Βενέτης, Τσουμάνης, Ηλιάδης, Γκούμας.

sport-fm