Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

26ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.Τ.Π στο ΤΕΙ ΗπείρουΣτο ΤΕΙ Ηπείρου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά το 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού – Τεχνικών Εργαστηρίων Α.Τ.Ε.Ι. Ελλάδας. Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 18 και 19 Απριλίου 2013 στη Κεντρική Βιβλιοθήκη του ΤΕΙ Ηπείρου στους Κωστακιούς Άρτας. Η έναρξη των εργασιών θα γίνει την Πέμπτη 18 Απριλίου και ώρα 11 το πρωί. Θα συμμετέχουν μέλη των συλλόγων από όλα τα ΤΕΙ της χώρας και θα συζητήσουν εκπαιδευτικά θέματα και ζητήματα που αφορούν την ειδικότητά τους.Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, σας αναφέρουμε περιληπτικά το έργο που επιτελούν τα μέλη Ε.Τ.Π.Τα μέλη του Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού (Ε.Τ.Π.) παρέχουν σημαντικό έργο υποδομής στη λειτουργία των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, προσφέροντας εξειδικευμένες τεχνικές υπηρεσίες για την αρτιότερη εκτέλεση του εκπαιδευτικού, ερευνητικού και εφαρμοσμένου έργου του κάθε Ιδρύματος.
Εργάζονται αποκλειστικά στους χώρους των εργαστηρίων και των κλινικών και είναι υπεύθυνοι για την καλή λειτουργία και τον προγραμματισμό της συντήρησης και της επισκευής του εργαστηριακού εξοπλισμού.Είναι αρμόδιοι για την εκτέλεση των εργαστηριακών, φροντιστηριακών και πρακτικών ασκήσεων, σε συνεργασία με το εκπαιδευτικό προσωπικό του κάθε τμήματος.
· Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού – Τεχνικών Εργαστηρίων Α.Τ.Ε.Ι. Ελλάδας είναι ο Νεκτάριος Σταυρόπουλος, Ε.Τ.Π. του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Πειραιά.
· Πρόεδρος του Συλλόγου Ε.Τ.Π. του ΤΕΙ Ηπείρου είναι η Ευαγγελία Γκούβα, ΤΕ Ιχθυολόγος στο τμήμα Ιχθυοκομίας – Αλιείας του παραρτήματος Ηγουμενίτσας.