Δευτέρα, 1 Απριλίου 2013

Απάντηση από το 2ο Λύκειο για το Κάγκελο – Λαιμητόμο

Κύριοι,
Αναφερόμενος στη σημερινή ανάρτησή σας με τίτλο «
Κάγκελο – Λαιμητόμος για τα κεφάλια των μαθητών στο 2ο Λύκειο» θα ήθελα, τόσο για τη δική σας ενημέρωση, όσο και για την ενημέρωση των αναγνωστών σας να σημειώσω τα εξής:
α. Το εικονιζόμενο στη φωτογραφία κάγκελο (ακουμπισμένο, στερεωμένο και σίγουρα όχι «ιπτάμενο») είναι μπάρα απαγόρευσης (παρεμπόδισης) στάθμευσης. Η μπάρα αυτή που βρισκόταν τοποθετημένη έξω από το σχολείο αφαιρέθηκε από κάποιους (περίοικους;;) και πετάχτηκε στην αυλή του σχολείου.
β. Η ύπαρξη της μπάρας αυτής έγινε αμέσως αντιληπτή από τον επιστάτη του σχολείου ο οποίος αφενός δεν την έβγαλε έξω από το σχολείο για να μην την πάρουν όσοι μαζεύουν μέταλλα και αφετέρου την τοποθέτησε στερεώνοντας την στο σημείο που φαίνεται στην φωτογραφία έτσι ώστε να είναι εμφανής η παρουσία της στους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου για να την τοποθετήσουν ξανά.
γ. Είμαστε πάντα στη διάθεση σας ώστε να απαντούμε στην όποια ερώτησή σας, γεγονός που θα έχει ως συνέπεια την πληρέστερη και ακριβέστερη ενημέρωση των αναγνωστών σας.
δ. Είμαστε επίσης στη διάθεση κάθε καλόπιστου πολίτη, περίοικου ή μη, που θα ήθελε να παρατηρήσει κάτι για την καλύτερη λειτουργία του σχολείο μας.

Ο Διευθυντής