Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2013

Οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι των Γυναικών Άρτας συνεχίζονται με έμπνευση, φαντασία και ευρηματικότητα

Οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι των Γυναικών Άρτας συνεχίζονται με έμπνευση, φαντασία και ευρηματικότητα. Η συμμετοχή φαίνεται να ξεπερνά κάθε προηγούμενο καθώς η κρίση μάλλον λειτουργεί ως αφορμή για σάτιρα, διακωμώδηση και λυτρωτική γελοιοποίηση προσώπων και καταστάσεων.Τα περισσότερα θέματα θα είναι επίκαιρα και θα καυτηριάζουν τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες των καιρών.Θα παρελάσουν οι τρόφιμοι των χρυσών κελιών του Κορυδαλλού, μαθήτριες γνωστού παρθεναγωγείου, οι λίστες και οι ληστές θα έχουν την τιμητική τους, η τρόικα και οι παρατρεχάμενοι θα δώσουν το παρόν, starγριές σε dancing ρυθμούς θα μας ξετρελάνουν, οι ANONYMOUS θα «χτυπήσουν μουσικά» για πρώτη φορά, αλλά και ποδηλάτες, χίπισσες, κουρέλια, γλάστρες, κηπουροί και πορτοκάλια, IMO, παστωμένες σαρδέλες, Μίκυ-Μάους, τζάκια, αερόστατα, κλπ. θα μας χαρίσουν άφθονο γέλιο.Η καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 7.30 το απόγευμα.
Tην αφίσα και την πρόσκληση του Καρναβαλιού σχεδίασε η Μελίντα Πανταζή.
Χορηγός της αφίσας είναι το ΡΑΔΙΟ ΤΑΧΙ ΑΡΤΑΣ (τηλ. 26810 78332& 78333)
Τη μουσική κάλυψη της καρναβαλικής παρέλασης θα έχει ο D.J. DIOS SEIMENIS, ενώ ο ART TV θα καλύψει απ’ ευθείας την παρέλαση.
Την καρναβαλική παρέλαση θα παρουσιάσει η Μαρίνα Αγγελάκη.
Η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για δημιουργική συμμετοχή στο φετινό καρναβάλι.