Τρίτη, 26 Φεβρουαρίου 2013

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι των Γυναικών της Άρτας

Οι προετοιμασίες για το Καρναβάλι των Γυναικών Άρτας συνεχίζονται με έμπνευση, φαντασία και ευρηματικότητα. Η συμμετοχή φαίνεται να ξεπερνά κάθε προηγούμενο καθώς η κρίση μάλλον λειτουργεί ως αφορμή για σάτιρα, διακωμώδηση και λυτρωτική γελοιοποίηση προσώπων και καταστάσεων. Τα περισσότερα θέματα θα είναι επίκαιρα και θα καυτηριάζουν τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες των καιρών. Θα παρελάσουν οι τρόφιμοι των χρυσών κελιών του Κορυδαλλού, οι λίστες και οι ληστές θα έχουν την τιμητική τους, η τρόικα και οι παρατρεχάμενοι θα δώσουν το παρόν, starγριές σε dancing ρυθμούς θα μας ξετρελάνουν, οι ANONYMOUS θα «χτυπήσουν» για πρώτη φορά, αλλά και ποδηλάτες, χίπισσες, μαθητές και μαθήτριες, γαμπροί και νύφες, γλάστρες, κηπουροί και πορτοκάλια, IMO, παστωμένες σαρδέλες, κ.λ.π. θα μας χαρίσουν άφθονο γέλιο.Η καρναβαλική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί στην Άρτα, την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 και ώρα 7.30 το απόγευμα.
•Tην αφίσα και την πρόσκληση του Καρναβαλιού σχεδίασε η Μελίντα Πανταζή.
•Χορηγός της αφίσας το ΡΑΔΙΟ ΤΑΧΙ ΑΡΤΑΣ.
•Τη μουσική κάλυψη της καρναβαλικής παρέλασης θα έχει ο D.J. DIOS SEIMENIS, ενώ ο ART TV θα καλύψει απ’ ευθείας την παρέλαση.
•Την καρναβαλική παρέλαση θα παρουσιάσει η Μαρίνα Αγγελάκη.
Η Άτυπη Επιτροπή του Καρναβαλιού Γυναικών Άρτας απευθύνει ανοικτή πρόσκληση για δημιουργική συμμετοχή στο φετινό καρναβάλι.