Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ: Εκδηλώσεις στον Ζωγράφειο Οίκο

Ο Δήμος Ιωαννιτών και ο Ζωγράφειος Οίκος Ευγηρίας συνεχίζει τις εκδηλώσεις αφιερωμένες στους ανθρώπους που αγωνίστηκαν, προσέφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν καθημερινά στα παιδιά και τα εγγόνια τους.
- Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013 στις 13.00 ο Γιάννης Σταύρου θα τραγουδήσει για τα 100 χρόνια Απελευθέρωσης των Ιωαννίνων 
- Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 στις 18.00 η διακεκριμένη καλλιτέχνης Αντιγόνη Κατσούρη θα δελεάσει με πλούσιο μουσικό πρόγραμμα τους ανθρώπους που πρόσφεραν και συνεχίζουν να προσφέρουν καθημερινά. H Αντιγόνη Κατσούρη θα παρουσιάσει ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια από την προσωπική δισκογραφική δουλειά της σε μουσική και στίχους Άρη Κλεισούρα, Βασίλη Καζούλη, Ηλία Κατελάνου και της ίδιας, καθώς επίσης και ξεχωριστά τραγούδια του ξένου και του ελληνικού ρεπερτορίου.
- Κυριακή 3 Μαρτίου 2013 στις 18.30 ο Αιμίλιος Νέος θα προβάλλει φωτογραφίες του χθες και του σήμερα μέσα από τον φωτογραφικό του φακό.
- Κυριακή 10 Μαρτίου 2013 στις 18.00 ο Γιαννιώτης Δάσκαλος Νικόλαος Τσιτοφώτος θα μαγεύσει με τη μελωδική φωνή του τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας και όχι μόνο. Δημοτικά Τραγούδια που εκφράζουν συναισθηματικά και ψυχικά φορτία, πόνους και χαρές μέσα στην ευκολομνημόνευτη ποίηση.
- Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013 Η πολυγραφότατη και αναγνωρισμένη στον κόσμο του πνεύματος κυρία Λίτσα Ψαραύτη θα επισκεφθεί το Ζωγράφειο Οίκο Ευγηρίας και θα συνομιλήσει μαζί τους.
- Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 στις 12.00 ο Γιαννιώτης Γιώργος Μακρίδης θα αναβιώσει Αποκριάτικα έθιμα από τα Παλαιά Γιάννενα.