Σάββατο, 1 Σεπτεμβρίου 2012

Εκτός οι Ενώσεις και ο "ΒΙΚΟΣ" από το διαγωνισμό πώλησης της ΔΩΔΩΝΗΣ!!!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών, χθες ολοκληρώθηκε η διαδικασία αξιολόγησης των προσφορών που κατατέθηκαν από ελληνικές και ξένες εταιρείες για τη «Δωδώνη» ΑΕ και ξεκινά το δεύτερο στάδιο της διαδικασίας, που περιλαμβάνει την αξιολόγηση των τριών εταιρειών που πέρασαν στην επόμενη φάση.Η πρόταση των Ενώσεων για εξαγορά τής Γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ κρίθηκε μη συμφέρουσα και αποκλείστηκε από την Β'ΦΑΣΗ.Η σχετική διαδικασία και η μεταβίβαση της εταιρείας, που θα ολοκληρωθεί με την τελική υπογραφή, αναμένονται εντός των επόμενων 20 ημερών.Στην ίδια ανακοίνωση υπογραμμίζεται ότι «το υπουργείο Οικονομικών, σύμφωνα με τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης και τον προγραμματισμό της, προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων».

ΒΙΝΤΕΟ-Εκσκαπτικό μηχάνημα-καρμανιόλα στο παζάρι του δήμου Ζίτσας "βολτάρει" κάθετα στην Εθνική!!!

Η προχειρότητα και η εγκληματική αμέλεια στο παζάρι του δήμου Ζίτσας σε όλο της το μεγαλείο", θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τίτλος στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε. Τραβήχτηκε χθες το απόγευμα, λίγο μετά τις 4 στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, στο ύψος του παζαριού της Βουνοπλαγιάς και δείχνει ένα εκσκαπτικό μηχάνημα τύπου JCB του δήμου Ζίτσας(;) στην προσπάθειά του να επιχωματώσει τμήμα του παζαριού να "βολτάρει" κάθετα και απροειδοποίητα στο οδόστρωμα. Αυτοί οι επικίνδυνοι ελιγμοί θέτουν σε μεγάλο κίνδυνο τα οχήματα που σε εκείνο το σημείο αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες. Ο δρόμος στο σημείο αυτό έχει διπλή γραμμή, όμως παρόλα αυτά, τα διερχόμενα οχήματα προκειμένου να αποφύγουν το JCB στο παζάρι του δήμου Ζίτσας έμπαιναν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Σημειώνουμε ότι δεν υπήρχε κάποιος με σημαιάκια ο οποίος θα ενημέρωνε σχετικά τους οδηγούς και στη συνέχεια θα διέκοπτε έγκαιρα την κυκλοφορία. Αλλά ούτε είδαμε να έχει τοποθετηθεί από τους ανεύθυνο-υπεύθυνους του δήμου Ζίτσας και κάποια σχετική πινακίδα που να ειδοποιεί τους διερχόμενους οδηγούς ότι στο συγκεκριμένο σημείο της Εθνικής εκτελούνται έργα και πως θα πρέπει να μειώσουν ταχύτητα. Από θαύμα δεν συνέβη κάποιο ατύχημα. Ευτυχώς που αμέσως μετά στο σημείο κατέφθασε η Τροχαία Ιωαννίνων, οι άνδρες της οποίας κατέστησαν στους υπεύθυνους του παζαριού τις υποχρεώσεις τους, σχετικά με την απρόσκοπτη και ασφαλή κυκλοφορία των οχημάτων στο επίμαχο σημείο. Πλάκα θα έχει να μας πει τώρα ο Ρογκότης ότι ο δήμος Ζίτσας (που θα εισπράξει όλο το... παραδάκι), είναι αναρμόδιος και δεν έχει καμιά ευθύνη για το μπάχαλο που επικρατεί στο παζάρι!!!

Συλλήψεις για απάτη στην Ηγουμενίτσα

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, με κατηγορούμενους έναν 33χρονο υπήκοο Καμερούν και έναν ακόμη άνδρα αφρικανικής καταγωγής, για απάτη. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει και δύο ημεδαπούς, ηλικίας 66 και 35 ετών, κατηγορούμενους για ψευδορκία. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο δράστες αφρικανικής καταγωγής, προσέγγισαν τους δύο ημεδαπούς και τους έπεισαν να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 50.000 ευρώ σε γνήσια χαρτονομίσματα, ισχυριζόμενοι ότι μπορούν να το πολλαπλασιάσουν, εφαρμόζοντας μέθοδο επεξεργασίας λευκών τεμαχίων χάρτου με χρήση ειδικής χρωστικής ουσίας. Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, διαπιστώθηκε, επίσης, ότι οι δύο ημεδαποί είχαν καταγγείλει αρχικά ψευδώς την κλοπή του χρηματικού ποσού των 50.000 ευρώ σε βάρος τους από δύο αλλοδαπούς δράστες, αποκρύπτοντας τα πραγματικά περιστατικά της υπόθεσης. Η σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Θεσπρωτίας.

Πρόσληψη από τα ΕΛΤΑ, 35 εποχικών υπαλλήλων στην Ήπειρο

Tα ΕΛΤΑ ανακοινώνουν την πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού τριάντα πέντε (35) ατόμων (23 Δ.Ε. Διανομέων, 10 Δ .Ε. Εσωτερικής Εκμετάλλευσης και 2 Δ.Ε. Οδηγών, πλήρους απασχόλησης, χρονικής διάρκειας 8 μηνών), για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών, για τις Υπηρεσιακές Λειτουργίες των Ελληνικών Ταχυδρομείων Α.Ε. των Νομών Άρτας, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Κέρκυρας και Πρέβεζας.Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση (εδώ)