Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων ευχαριστεί τους ψηφοφόρους του Νομού

Η Εκλογική Επιτροπή Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ θέλει να ευχαριστήσει τους 18.595 ψηφοφόρους του νομού (απομένουν οι ψήφοι ενός εκλογικού τμήματος) για την ενίσχυση του ενωτικού ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Θέλει να ευχαριστήσει τους δεκάδες φίλους και φίλες, συντρόφους και συντρόφισσες, που έδωσαν με αποφασιστικότητα τη μάχη των εκλογών. Είναι φανερό ότι το μήνυμα της μεγάλης ανατροπής, που έδωσαν οι κάλπες, δημιουργεί τεράστιες προκλήσεις και ευθύνες στις δυνάμεις της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Παράλληλα όμως είναι και ένα μήνυμα εμπιστοσύνης και αποφασιστικότητας του κόσμου της εργασίας για την εφαρμογή μιας άλλης πολιτικής, που θα υπηρετεί τις κοινωνικές ανάγκες και όχι τα συμφέροντα των τοκογλύφων και του κεφαλαίου. Ο λαός τόλμησε να ορθώσει το ανάστημά του απέναντι στην τρομοκρατία των μνημονιακών δυνάμεων και να δώσει ισχυρή δύναμη στην πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για αντιμνημονιακή αντινεοφιλελεύθερη κυβέρνηση με πυρήνα τις δυνάμεις της αριστεράς. Σε αυτή τη κατεύθυνση θα κινηθούμε και μετεκλογικά με τόλμη, αποφασιστικότητα και ευθύνη, με παράλληλη ανασυγκρότηση των δυνάμεών μας για τη δημιουργία μιας μεγάλης λαϊκής παράταξης της αριστεράς. Συγχαίρουμε τον σ. Χρήστο Μαντά για την εκλογή του ως βουλευτή Ιωαννίνων στο νέο Κοινοβούλιο, πράγμα που σημαίνει ότι δίνουμε από καλύτερες θέσεις τη μάχη για ν’ αλλάξει σελίδα ο νομός μας, για ν’ αλλάξει σελίδα η Ήπειρος και όλη η Ελλάδα.


Δήλωση Όλγας Γεροβασίλη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Η Όλγα Γεροβασίλη η οποία εκλέχθηκε βουλευτής Άρτας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, σε δηλώσεις της στα τοπικά ΜΜΕ για το αποτέλεσμα των εκλογών μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής: «Το αποψινό αποτέλεσμα ήταν παραπάνω απ’ τις προσδοκίες μας. Φαινόταν το τελευταίο διάστημα ότι πραγματικά ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβαινε σταθερά και καθημερινά και ότι η δεύτερη θέση στο νομό ήταν πάρα πολύ πιθανή. Απ’ ότι είδαμε, ίσως αν το είχαμε πιστέψει και η πρώτη θέση στο νομό θα ήταν πιθανή. Πρώτη βουλευτής της Αριστεράς στο νομό Άρτας σε όλη την πορεία των τελευταίων πάρα πολλών ετών. Αισθάνομαι ευθύνη και συγκίνηση ταυτόχρονα. Ο ελληνικός λαός σήμερα, μετά από αυτή την εκλογική αναμέτρηση έδειξε ότι στέκεται όρθιος, ότι αντιστέκεται. Καταδίκασε την πολιτική των μνημονίων, την πολιτική της φτώχειας και της κατάρρευσης, την πολιτική της ανεργίας, του υποσιτισμού και όλων των δεινών τα οποία μας έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα. Τα καταδίκασε χωρίς να υποκύψει σε όλα τα εκβιαστικά διλήμματα περί μονοδρόμων, περί πτώχευσης, περί ‘δεν γίνεται αλλιώς’. Γίνεται αλλιώς. Ο ελληνικός λαός που πίστεψε και μας έδωσε το μήνυμα. Ένα μήνυμα που φεύγει απ’ την Ελλάδα και φεύγει απ’ την Ελλάδα για την Ευρώπη, για την Ευρώπη των λαών. Αυτή για την οποία αγωνιζόμαστε όλοι μας τόσα χρόνια και για την οποία σταθερά θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε». Η κυρία Γεροβασίλη έκανε αναφορά και στον αείμνηστο Γιάννη Μπανιά, τον άνθρωπο που όπως είπε, «πορεύτηκε με βάση την ενότητα της Αριστεράς με στόχο την κυβέρνηση της Αριστεράς», και ο οποίος «δεν πρόλαβε να δει όλη αυτή τη μεγάλη ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στην Ελλάδα, όλη αυτή τη μεγάλη άνοδο της Αριστερά στην Ελλάδα». Η κυρία Γεροβασίλη, η οποία είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Αρταίων, επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική αλλαγή», είπε ότι δεν σκοπεύει να διατηρήσει τη θέση της στο Δημοτικό Συμβούλιο, αν και δεν υπάρχει ασυμβίβαστο. Τη θέση της αναμένεται να καταλάβει ο Κώστας Σκορδής.

Eυχαριστήριο μήνυμα της Αγνής Σμπόνια στους ψηφοφόρους της Πρέβεζας

Η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής 6 Μαΐου 2012, είχε ιδιαίτερη σημασία για την χώρα μας και το λαό μας.Και σίγουρα το αποτέλεσμα της, καθορίζει τις εξελίξεις αλλά και το μέλλον του Ελληνικού λαού και κυρίως της νεολαίας.Συμμετείχα σ' αυτή την εκλογική διαδικασία, διεκδικώντας την εκπροσώπηση του Πρεβεζάνικου λαού, με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, αναγνωρίζοντας το δύσκολο του εγχειρήματος τη μεταβατική αυτή περίοδο, γιατί πίστευα και πιστεύω ότι προκειμένου να πιάσουν τόπο οι θυσίες μας, χρειάζεται ένα προοδευτικό σχέδιο για την χώρα, που θα διασφαλίσει την ισότιμη θέση της στην Ευρώπη και τις αλλαγές που απαιτούνται σ΄όλα τα επίπεδα για την αποκατάσταση της κοινωνικής δικαιοσύνης και την ενίσχυση των δημοκρατικών κανόνων.Συμμετείχα, σ' αυτόν τον αγώνα,εκφράζοντας την φωνή των νέων, που τόσο πλήττονται από την καταναγκαστικά εφαρμοζόμενη πολιτική και την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων που επέβαλλε η Ε.Ε. για την βιωσιμότητα της χώρας, εξαιτίας όλων των προβλημάτων, που είχαν συσσωρεύσει οι προηγούμενες από την δική μου γενιές.Σκοπός μου ήταν και είναι να φτάσει η φωνή στην Βουλή των Ελλήνων και να διεκδικήσω ένα καλύτερο μέλλον για την γενιά μου,αλλά και τις ερχόμενες γενιές.Απευθύνθηκα με ειλικρίνεια και με τις καλύτερες των προθέσεων μου, ως απότοκο του νεαρού της ηλικίας μου, σε κάθε Πρεβεζάνο και σε κάθε Πρεβεζάνα, συνολικά και ατομικά, ζητώντας την στήριξη τους, γιατί εκτίμησα και εγώ ότι χρειάζεται πέραν των άλλων, ανανέωση και φρεσκάδα η πολιτική σκηνή της εκλογικής μας περιφέρειας και νέους ανθρώπους που δικαιούνται να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους,και παλεύοντας να σχεδιάσουν για το μέλλον τους.Ανεξάρτητα από το εκλογικό αποτέλεσμα, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες μου, αυτούς που με στήριξαν και με τίμησαν έμπρακτα με την ψήφο τους, αλλά και αυτούς που με αξιολόγησαν θετικά.Δεσμεύομαι ότι θα είμαι παρούσα σε όλα τα γενικότερα ζητήματα της εκλογικής μας περιφέρειας, αγωνιζόμενη με άποψη και συνέπεια,παλεύοντας για την κοινωνία και τη χώρα μας.Εύχομαι στους εκλεγμένους βουλευτές Βασίλη Ιωάννου και Δημήτρη Τσουμάνη καλή τους επιτυχία και τους υπενθυμίζω την προεκλογική μου δέσμευση, ότι θα είμαι δίπλα τους, όπως και σε κάθε συμπατριώτη μου, όταν και όπου με χρειασθούν.Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου, γνωρίζοντας ότι οι εποχές που έρχονται είναι πολύ πιο δύσκολες από την σημερινή, ενώ οι αγώνες που θα έλθουν θα είναι πιο σημαντικοί από ποτέ και θα μας χρειαστούν όλους ενωμένους σαν μια γροθιά!

Δήλωση Κώστα Μπέση

Συμπατριώτες μου,Ευχαριστώ θερμά όλους όσους στις χθεσινές εκλογές στήριξαν την υποψηφιότητά μου. Τιμώ την εμπιστοσύνη τους.Σε όλη μου την ζωή πορεύθηκα έντιμα και χωρίς μηχανισμούς, το ίδιο έκανα και κατά την πρόσφατη προεκλογική περίοδο.Πίστευα και πιστεύω ότι η χώρα χρειαζόταν μια ανατροπή προοπτικής.Σε όλη την περίοδο του μνημονίου εξέφρασα την αντίθεση μου με το μνημόνιο και τις εφαρμοζόμενες πολιτικές.Η Ελλάδα είχε και άλλους δρόμους να πορευθεί.Η χώρα κατά την άποψη μου μπήκε σε περιπέτεια. Η οργή, ο θυμός και η αγανάκτηση που δικαιολογημένα έχουν οι Έλληνες δεν έδωσαν κατά την άποψη μου ελπίδα προοπτικής στην χώρα.Είμαι δυστυχώς βέβαιος, ότι κάποιοι θα επιδιώξουν να χρεώσουν στον ελληνικό λαό τα λάθη, τις παραλείψεις τους και την χρεοκοπία.Το εκλογικό αποτέλεσμα και η προδιαγραφόμενη μη δημιουργία κυβέρνησης θα παραγράψει τις ευθύνες όλων όσων μας οδήγησαν στο μνημόνιο και την χρεοκοπία.Ελπίζω στην δύσκολη αυτή στιγμή για την χώρα να πρυτανεύσει η λογική και το πατριωτικό καθήκον όλων όσων εξελέγησαν στο Ελληνικό κοινοβούλιο.Τιμώ όλους τους συμπατριώτες μου ανεξάρτητα τι κόμμα ψήφισαν και ποια προσωπική επιλογή είχαν.Στην νέα εποχή θα είμαι δίπλα τους, για το καλό της Θεσπρωτίας, για το καλό της Ελλάδος.

Δήλωση Μιχάλη Κασσή για το εκλογικό αποτέλεσμα

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους, επιλέγοντας με να τους εκπροσωπήσω στο ελληνικό κοινοβούλιο κι όλους όσοι με την ψήφο τους και τη συμμετοχή τους στον δύσκολο αυτό αγώνα, στήριξαν το ΠΑΣΟΚ και τους υποψηφίους του στο νομό.Δώσαμε μαζί μια πραγματικά μεγάλη μάχη, κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, επιλέγοντας τον δρόμο της αλήθειας και των προτάσεων.Τώρα ξεκινάει μια πολύ δύσκολη κοινοβουλευτική περίοδος κι αυτό που μπορώ να υποσχεθώ κοιτώντας τους όλους στα μάτια, είναι ότι θα καταβάλω κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθώ στην κρισιμότητα των στιγμών και στις ανάγκες του τόπου. Αυτό που μπορώ να δεσμευθώ είναι ότι θα λέω τα πράγματα με το όνομα τους, όπως έκανα πάντα.

Το ΠΑΣΟΚ πρέπει να ξαναβρεί την ψυχή του, να ξαναγεννηθεί

Ο κόσμος ψήφισε με οργή σ’ αυτές τις εκλογές. Σε ότι αφορά στο ΠΑΣΟΚ είναι φανερό ότι πλήρωσε το τίμημα των επιλογών του. Ανέλαβε την τιτάνια ευθύνη να κρατήσει τη χώρα όρθια, αλλά ο κόσμος πληρώνει ένα μεγάλο κόστος και η κοινωνία δοκιμάζεται.Το ΠΑΣΟΚ όμως πλήρωσε και το τίμημα των λαθών του και των ολιγωριών του σε αυτή την επώδυνη διαδρομή. Πίκρανε το λαό Έχασε την ψυχή του εφαρμόζοντας πολιτικές που ήταν ξένες προς την ιδεολογία μας και είναι ώρα να ξαναβρούμε την ψυχή της παράταξης.Είχα πει προεκλογικά ότι στα εύκολα γινόμαστε πολλοί, αλλά στα δύσκολα κρινόμαστε. Τώρα που τα εκλογικά μεγέθη της παράταξης θυμίζουν το ξεκίνημα της, εμείς που με όνειρα ξεκινήσαμε εκείνη τη διαδρομή, οφείλουμε να παλέψουμε για την αναγέννηση της.Όπως είπε και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Βαγγέλης Βενιζέλος, «είμαστε υποχρεωμένοι να ξαναγεννήσουμε κατά κυριολεξία την παράταξη και να προσδιορίσουμε εξαρχής, με ριζοσπαστική διάθεση, την ιδεολογική, ηθική, κοινωνική, οργανωτική και πολιτική της φυσιογνωμία» Και θα το κάνουμε.

Η χώρα έχει ανάγκη από κυβέρνηση εθνικής ενότητας

Το αποτέλεσμα των εκλογών άλλαξε το πολιτικό σκηνικό, δεν άλλαξε όμως το σκηνικό της κρίσης που καλείται να αντιμετωπίσει η χώρα. Το αντίθετο μάλιστα, μπορεί να γίνουν τα πράγματα χειρότερα αν η χώρα μείνει ακυβέρνητη ενώ η κρίση μαίνεται.Είναι αναγκαίος ο σχηματισμός Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας, όπως ακριβώς την περιέγραψε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ: με την συμμετοχή όλων ανεξαιρέτως των δυνάμεων που δηλώνουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο τον ευρωπαϊκό τους προσανατολισμό, ανεξάρτητα από τη στάση τους απέναντι στο μνημόνιο και τη δανειακή σύμβαση.Αντιλαμβάνονται όλοι ότι αυτό δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα, αν αναλογιστούμε και την προεκλογική ρητορική που χρησιμοποίησαν ορισμένα κόμματα. Ελπίζω να μη λειτουργήσουν υπεροπτικά τώρα!Η ιστορία μας καταγράφει όλους. Οι πολιτικές δυνάμεις που περιέγραψα, οφείλουν να βάλουν πάνω απ’ όλα το μέλλον της χώρας, των πολιτών και των επόμενων γενιών και να συμφωνήσουν πάνω σε μια προγραμματική βάση κι όχι σε ένα αόριστο περίγραμμα.Δεν μπορεί να επαναληφθεί ο παραλογισμός που επικράτησε την περίοδο της κυβέρνησης Παπαδήμου όπου η Νέα Δημοκρατία μετείχε στην κυβέρνηση και ταυτόχρονα αντιπολιτεύονταν.Στην πιο κρίσιμη ώρα για την πατρίδα, οφείλουμε όλοι να υπερβούμε το κομματικό συμφέρον, προτάσσοντας το συμφέρον της χώρας.


ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΦΙΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ο κ. Δημήτρης Φίλης, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Ιωαννίνων, έκανε την ακόλουθη δήλωση:« Στη σύντομη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα διαπίστωσα τον θυμό, την αγανάκτηση και την απογοήτευση των συμπατριωτών μου.Δυστυχώς τα συναισθήματα αυτά χώρεσαν στην κάλπη.Η κρίση του λαού είναι σεβαστή.Ευχαριστώ θερμά όσους με τίμησαν με την ψήφο τους.Διαβεβαιώνω τους συμπατριώτες μου, ότι θα παραμείνω μαχητής για την ευρωπαϊκή προοπτική της πατρίδας μας και την ολόπλευρη ανάπτυξη του τόπου μας.»

ΑΡΤΑ: Συνελήφθη 26χρονος για συμμετοχή σε υπόθεση μεταφοράς ναρκωτικών

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., 26χρονος ημεδαπός, που αναζητείτο καθώς, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Αμφιλοχίας, την 05-05-2012 κινούνταν με αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Ιωαννίνων – Αντιρρίου, με σκοπό να υποδείξει συγκεκριμένο δρομολόγιο για αποφυγή αστυνομικών ελέγχων, σε άλλο αυτοκίνητο, οδηγούμενο από 28χρονο ημεδαπό, που μετέφερε (125) κιλά κάνναβης. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Τσίλης και Τζιάλλας έγιναν «ασημένιοι» στο Βελιγράδι!

Με το βλέμμα στραμμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου αγωνίστηκαν στο Βελιγράδι, όπου διεξήχθη το πρώτο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο Κωπηλασίας, οι δύο πρωταθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Γιάννης Τσίλης και Γιώργος Τζιάλλας.Και απέδειξαν ότι έχουν τη δυνατότητα να ανεβάσουν την Γιαννιώτικη Κωπηλασία στο βάθρο της μεγαλύτερης αθλητικής διοργάνωσης του πλανήτη μας! Με την Τετράκωπο Ανδρών, που έχει εξασφαλίσει την πρόκριση για το Λονδίνο, οι δύο πρωταθλητές κατόρθωσαν να προκριθούν στους τελικούς του αγωνίσματός τους και χθες το μεσημέρι έκοψαν δεύτεροι το νήμα, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.Η μεγάλη αυτή νίκη της ελληνικής βάρκας (το πλήρωμά της συμπληρώνουν οι Στ. Παπαχρήστος και Γ. Χρήστου) έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού αντίπαλοί της στο Βελιγράδι ήταν βάρκες που θα τις αντιμετωπίσει ξανά στην Ολυμπιακή ρεγκάτα του Λονδίνου! Απέδειξαν λοιπόν ότι μπορούν να φτάσουν και στο Ολυμπιακό μετάλλιο.Σπουδαίες εμφανίσεις έκαναν στο Παγκόσμιο Κύπελλο και άλλα τρία πληρώματα της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας, με τα μετάλλια για τη χώρα μας να φτάνουν τα τέσσερα, τα οποία κατέκτησαν οι βάρκες που έχουν πάρει την πρόκριση για την Ολυμπιάδα. Η μεγαλύτερη επιτυχία ανήκει στην Θεσπρωτή πρωταθλήτρια Αλεξάνδρα Τσιάβου που με τη Χριστίνα Γιαζιτζίδου κατέκτησε το χρυσό στο Σκιφ Γυναικών ελαφρών βαρών.Στην εικοσάδα της Δικώπου άνευ βρέθηκαν και οι δύο νεαροί πρωταθλητές του Ν.Ο.Ι. Χρήστος Κουτσιάυτης και Αποστόλης Λαμπρίδης, οι οποίοι έκαναν μία πολύ καλή εμφάνιση στο Βελιγράδι.

Ομαλά η εκλογική διαδικασία και η μετάδοση των αποτελεσμάτων στην Άρτα

Ομαλά κύλησε η εκλογική διαδικασία καθώς και η διαδικασία μετάδοσης των εκλογικών αποτελεσμάτων στην Άρτα. Η Π.Ε. Άρτας μετέδιδε απευθείας τα αποτελέσματα στη σελίδα της, καθώς και στην αίθουσα συνεδριάσεων όπου η μετάδοση γινόταν από projector. Ο Αντιπερριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς σε δηλώσεις του ανέφερε: «Η διαδικασία κύλησε κατά τρόπο άψογο. Οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας με την εμπειρία που έχουν αποκτήσει έχουν ‘τρέξει’ τη διαδικασία στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και με τη συνεργασία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Υπήρξαν κάποια προβλήματα όσον αφορά τη συγκρότηση των εφορευτικών επιτροπών κυρίως από μέλη τα οποία έχουν οριστεί από τα υπεύθυνα δικαστήρια. Αυτό το θέμα όμως απ’ ότι όμως παρατήρησα ήταν διαμορφωμένο σε όλη την ελληνική επικράτεια, υπήρχε απουσία των ανθρώπων που είχαν οριστεί απ’ τα Πρωτοδικεία σε εφορευτικές επιτροπές. Αλλά παρόλα αυτά η παρουσία των δικαστικών αντιπροσώπων, των γραμματειών και των εθελοντών που βρέθηκαν τελευταία στιγμή βοήθησε έτσι ώστε να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα. Κι απ’ ότι διαπιστώθηκε δεν είχαμε ούτε απρόβλεπτα, ούτε απρόοπτα και η διαδικασία κύλησε κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

ΠΡΕΒΕΖΑ:Μαχαίρωσε τον αδερφό του!

Αναζητείται από την αστυνομία 41χρονος,ο οποίος στα Μελιανά Πρεβέζης, στο καφενείο του χωριού, επιτέθηκε σε αυτόν με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα.Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Γ. Χατζηκώστα», όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θεσπρωτικού.


Το μεσημέρι η εντολή στον Αντώνη Σαμαρά για σχηματισμό κυβέρνησης

Τον Αντώνη Σαμαρά, πρόεδρο του κόμματος που αναδείχθηκε πρώτο στις εκλογές της 6ης Μαΐου, αναμένεται να καλέσει στις 3 το μεσημέρι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας προκειμένου να του δώσει τη διερευνητική εντολή για τον σχηματισμό κυβέρνησης.Προηγουμένως, στη 1 το μεσημέρι, ο Πρόεδρος Δημοκρατίας θα δεχθεί τον απερχόμενο πρόεδρο της Βουλής Φίλιππο Πετσάλνικο, όπως ορίζει το Σύνταγμα, προκειμένου να τον ενημερώσει για τα οριστικά αποτελέσματα των εκλογών και τη δύναμη των κομμάτων στη νέα Βουλή.Θα ακολουθήσει (στις 2) η συνάντηση του Προέδρου με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος θα του υποβάλει και επίσημα την παραίτησή του.

Δήλωση Αντώνη Μπέζα για το αποτέλεσμα των εκλογών της 6ης Μαΐου

Ο κ. Αντώνης Μπέζας, έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών:«Το χθεσινό εκλογικό αποτέλεσμα αντικατοπτρίζει τη βαθιά απογοήτευση και οργή του Ελληνικού Λαού για όσα διαδραματίστηκαν στη χώρα τα τελευταία 2,5 χρόνια.Παράλληλα, αποτελεί αποδοκιμασία του πολιτικού συστήματος, τις παθογένειες του οποίου η χώρα κλήθηκε να πληρώσει. Στην αυγή μια νέας εποχής, η Νέα Μεταπολίτευση έχει αρχίσει και όλα πρέπει να αλλάξουν.Το γεγονός ότι η Νέα Δημοκρατία αναδείχθηκε πρώτο κόμμα και επομένως αποτελεί το βασικό πυλώνα πολιτικής σταθερότητας, μας γεμίζει με μεγαλύτερες ευθύνες. Ελπίζω στις ευθύνες αυτές να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε.Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους εμπιστεύθηκαν τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί η εμπιστοσύνη αυτή και η αναγνώριση, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω. Επιπλέον, γιατί καταγράφηκε κάτω από αντίξοες και δύσκολες συνθήκες.Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για τη χώρα και τον τόπο μας, δεσμεύομαι ότι θα εργάζομαι με όλες μου τις δυνάμεις, για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και να επαναφέρουμε τη Θεσπρωτία στο δρόμο του μέλλοντος.Δεν θα αφήσουμε τη Θεσπρωτία στην τύχη της.Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε».


Αντώνης Εμμ. Μπέζας

ΠΡΕΒΕΖΑ:Στήριξη στα Κοινωνικά Ιατρεία

Την στήριξη της λειτουργίας τους, ζητούν με ανακοίνωσή τους έξι Κοινωνικά ιατρεία αλληλεγγύης μεταξύ αυτών και της Πρέβεζας, τονίζοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε, έμπρακτα, με συγκεκριμένες δράσεις και ενέργειες το δικαίωμα στην δωρεάν περίθαλψη όλων των πολιτών και ένα καθολικά δημόσιο δωρεάν ΕΣΥ.Στη σχετική ανακοίνωση γίνεται αναλυτική αναφορά στις επιπτώσεις που έφερε στο χώρο της υγείας η οικονομική κρίση. Οι ίδιοι σημειώνουν ότι στα Κοινωνικά ιατρεία σε όλη την Ελλάδα γίνονται καθημερινά μάρτυρες των συνεπειών αυτής της πολιτικής που έχει στερήσει τον γιατρό και το φάρμακο σε ασθενείς που αδυνατούν να υποβληθούν σε κλινικές εξετάσεις, ασθενείς σοβαρά πάσχοντες που δεν έχουν το δικαίωμα να νοσηλευτούν.

Δήλωση Μιχάλη Παντούλα

Ευχαριστώ θερμά τους συμπατριώτες, που και στις χθεσινές εκλογές στήριξαν εκ νέου την υποψηφιότητά μου. Τιμώ την εμπιστοσύνη τους. Όμως, η πλειοψηφία των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ έκρινε διαφορετικά. Σέβομαι την επιλογή τους. Συγχαίρω από καρδιάς όλους τους βουλευτές που εξελέγησαν, ευχόμενος καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που τους ανέθεσαν οι πολίτες. Και κάτι ακόμη πολύ σημαντικό για εμένα. Υπηρετώντας με συνέπεια τη διαφάνεια στο δημόσιο βίο της χώρας και τιμώντας τη σχέση ειλικρίνειας και εντιμότητας μου με τους πολίτες των Ιωαννίνων ενημερώνω ότι οι προσωπικές εκλογικές δαπάνες για το σύνολο της προεκλογικής περιόδου ανήλθαν στο ποσό των 5.460€.

Μιχάλης Χρ. Παντούλας

Στο 19,56% ο ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ιωαννίτων!!!

Πρώτο κόμμα στα μεγάλα αστικά κέντρα σε Αθήνα -κυρίως- και Θεσσαλονίκη και συνολικά σε 13 Περιφέρειες της χώρας αναδείχθηκε ο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς, καταγράφοντας εντυπωσιακά εκλογικά κέρδη σε σχέση με το 2009.Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον από τους ρυθμιστές των πολιτικών εξελίξεων στη χώρα, που ωφελήθηκε από την κατάρρευση των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ, ενώ είναι κυρίαρχος στην Αριστερά με μεγάλη διαφορά από το ΚΚΕ.Με καταμετρημένο το 99,1% των εκλογικών τμημάτων της χώρας, έλαβε πανελλαδικά το 16,76% (1.051.365 ψήφοι) και θα έχει στη νέα Βουλή 52 έδρες.Η μεγάλη άνοδος οφείλεται, σύμφωνα με τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, και στην πρόταση περί κυβέρνησης της Αριστεράς που «απάντησε» στην κριτική ότι είναι μόνο ένα κόμμα διαμαρτυρίας χωρίς κυβερνητικό πρόγραμμα.Σε ό,τι αφορά την πρωτοκαθεδρία στην Αριστερά, είναι σαφές, σύμφωνα με τα στελέχη, ότι οι πολίτες επικρότησαν την πρόταση του κόμματος για συνεργασίες και αποδοκίμασαν την πολιτική τακτική του «ο καθένας χώρια».Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτο κόμμα σε Α΄και Β΄Αθηνών, Α΄και Β΄Πειραιώς, Περιφέρεια Αττικής, Αχαΐα, Βοιωτία, Εύβοια, Α΄Θεσσαλονίκης, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Ξάνθη και Χανιά.Τα υψηλότερα ποσοστά του είναι σε Β΄Πειραιώς (23,84% ή 42.729 ψήφοι), Ξάνθη (23,74% ή 15.729 ψήφοι), Β΄Αθηνών (21,82% ή 218.992 ψήφοι), Αχαΐα (21,82% ή 41.050 ψήφοι) και Άρτα (21,67% ή 11.396 ψήφοι).Στην Α΄Αθηνών, πήρε 19,10% (54.814 ψήφοι), στην Α΄Πειραιώς 19,21% (23.371 ψήφους), στην Α' Θεσσαλονίκης 17,45% (60.391) και στην Β΄Θεσσαλονίκης, όπου είναι δεύτερο κόμμα μετά τη ΝΔ, 14,41% ή 29.646 ψήφους.Εντυπωσιακά είναι και τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ιωαννιτών,όπου λαμβάνει ποσοστό 19,56%!

Η κατανομή των εδρών στην Ήπειρο

Σύμφωνα με  τα αποτελέσματα των χθεσινών εκλογών, οι έδρες στην Ήπειρο κατανέμονται ως εξής:
Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων
Ν.Δ. 2
ΣΥΡΙΖΑ 1
ΠΑΣΟΚ 1
ΚΚΕ 1
Περιφερειακή Ενότητα Άρτας
Ν.Δ. 1
ΣΥΡΙΖΑ 1
ΠΑΣΟΚ 1
Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας
ΝΝ.Δ. 1
ΠΑΣΟΚ 1
Και στη μονοεδρική Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας η Ν.Δ. παίρνει την έδρα.

Τα αποτελέσματα των εκλογών στην Ήπειρο

Με καταμετρημένα 943 από τα 1007 εκλογικά τμήματα στους 4 νομούς της Ηπείρου (ποσοστό ενσωμάτωσης 93,64%), σε σύνολο εγγεγραμμένων 373.954 ψήφισαν 221.680 εκλογείς(ποσοστό συμμετοχής 59,28%) και λαμβάνουν:
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ποσοστό 25,27%
Ψήφοι 54.578
ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΩΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Ποσοστό 17,54%
Ψήφοι 37.881
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
Ποσοστό 16,43%
Ψήφοι 35.488
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (ΚΚΕ)
8,35%
18.044
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Ποσοστό 7,71%
Ψήφοι 16.647
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ
Ποσοστό 5,31%
Ψήφοι 11.470
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Ποσοστό 4,82%
Ψήφοι 10.416

Ταυτοποιήθηκαν οι δολοφόνοι της Καίτης Δούβλη

Τα δαχτυλικά αποτυπώματα που βρέθηκαν στο χώρο όπου δολοφονήθηκε η 67χρονη Καίτη Δούβλη αλλά και στοιχεία που συνελέγησαν από την Εγκληματολογική Υπηρεσία οδηγούν στους δράστες του στυγερού εγκλήματος.Όπως είχε γράψει και από την πρώτη στιγμή το epirusgate,πρόκειται για τέσσερα άτομα, με διαφορετικό ο καθένας ρόλο, στην υπόθεση της δολοφονίας.Κίνητρο του εγκλήματος εκτιμάται πως ήταν η ληστεία. Οι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν για το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο σπίτι και για αυτό βασάνισαν την 67χρονη προκειμένου να της αποσπάσουν το κλειδί το οποίο όμως δεν κατείχε η ίδια.

Στο 19% το συνολικό ποσοστό των κομμάτων που μένουν εκτός Βουλής!

Πρωτόγνωρο για τα πολιτικά δεδομένα θεωρείται το 19% που λαμβάνουν τα κόμματα τα οποία μένουν εκτός Βουλής. Υπενθυμίζεται ότι το αντίστοιχο ποσοστό στις εκλογές του 2009 ήταν 2,30% και για το 2007 και το 2004 γύρω στο 3%.Το εκλογικό σώμα δείχνει ότι για πρώτη φορά δεν «εγκλωβίστηκε» στη λογική της «χαμένης ψήφου» και σε μεγάλο ποσοστό ψήφισε είτε κόμματα με ελάχιστες πιθανότητες να μπουν στη Βουλή είτε πρωτοεμφανιζόμενα που «δούλεψαν» κυρίως μέσω του διαδικτύου.Ακόμη και εάν ένα από τα κόμματα ΛΑΟΣ ή Πράσινοι Οικολόγοι καταφέρει την τελευταία στιγμή να μπει στη Βουλή -κάτι πολύ δύσκολο όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της καταμέτρησης- το ποσοστό των «λοιπών κομμάτων» θα παραμείνει στα ύψη, δηλαδή πάνω από 15%.Να σημειωθεί ότι το μεγάλο ποσοστό των κομμάτων που μένουν εκτός Βουλής διαμορφώνει και το αποτέλεσμα στις έδρες και κυρίως προς όφελος του πρώτου κόμματος.

Στη ΝΔ η μερίδα του λέοντος των μονοεδρικών

Έξι από τις οκτώ μονοεδρικές της χώρας κερδίζει η ΝΔ, ενώ από μία ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Το ΠΑΣΟΚ μένει χωρίς εκπροσώπηση στις μονοεδρικές με πλέον χαρακτηστική περίπτωση αυτή της Σάμου, όπου επί πολλά χρόνια εκλεγόταν ο Πυθαγόρας Βαρδίκος.Αναλυτικά η ΝΔ κερδίζει τις μονοεδρικές:
Γρεβενά με 26%
Ευρυτανία με 20.9%
Ζάκυνθος με 23%
Θεσπρωτία με 24%
Λευκάδα με 25%
Φωκίδα με 22%
Στον ΣΥΡΙΖΑ η μονοεδρική της Κεφαλλονίας με 18,8%
Στο ΚΚΕ η μονοεδρική της Σάμου με 25%

ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ έσπασαν το φράγμα του 1 εκατομμυρίου ψήφων

Ελάχιστα εκλογικά τμήματα απομένουν να καταμετρηθούν για την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος. Με καταμετρημένο το 98,2%, η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τα μόνα κόμματα που ξεπέρασαν -το καθένα χωριστά- το φράγμα του 1 εκατομμυρίου ψήφων και συγκεντρώνουν ΝΔ: 18,83% (109 έδρες), ΣΥΡΙΖΑ 16,74% (52 έδρες), ΠΑΣΟΚ 13,22% (41 έδρες), Ανεξάρτητοι Έλληνες 10,58% (33 έδρες), ΚΚΕ 8,57% (26 έδρες), Χρυσή Αυγή 6,97% (21 έδρες) και ΔΗΜΑΡ 6,09% (19 έδρες).

Οι βουλευτές Επικρατείας που εκλέγονται

Τρεις βουλευτές Επικρατείας εκλέγει η ΝΔ, από δύο ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ανεξάρτητοι Έλληνες και από έναν ΚΚΕ, Xρυσή Αυγή και Δημοκρατική Αριστερά.Συγκεκριμένα, από η ΝΔ εκλέγονται οι κ.κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, Χρύσανθος Λαζαρίδης και Γιάννης Μιχελάκης, από το ΣΥΡΙΖΑ ο Μανώλης Γλέζος και η Θεανώ Φωτίου, στο ΠΑΣΟΚ ο Πύρρος Δήμας και η Φώφη Γεννηματά και από τους Ανεξάρτητους Ελληνες ο Τέρενς Κουίκ και ο Μιχάλης Γιαννάκης. Τέλος, από το ΚΚΕ εκλέγεται ο Θανάσης Παφίλης, από τη Χρυσή Αυγή ο Χρήστος Παππάς και από τη ΔΗΜΑΡ ο Σπύρος Λυκούδης.

Άνθρωπος της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς

Λίγες, αλλά σοβαρές κουβέντες και κυρίως μετρήσιμο αποτέλεσμα και υπεραξία ανάπτυξης, για τους πολίτες και τον τόπο.Αυτή ήταν η προεκλογική στρατηγική του Μιχάλη Κασσή, ο οποίος δεν μιλούσε για τον εαυτό του και κυρίως δεν προέβαλε την υποψηφιότητά του μέσα από παλαιοκομματικούς όρους και πρακτικές του παρελθόντος.Μίλησε κατευθείαν στην καρδιά του πολίτη της περιοχής.Για το σπουδαίο έργο του στην αυτοδιοίκηση, την πολιτική και το αγροτοσυνεταιριστικό κίνημα, υπάρχουν εχέγγυα επιτυχίας που τον κατέταξαν τελικά ψηλά στην εκτίμηση των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο. Έβαλε για το κόμμα του πλάτη στα δύσκολα και αυτό του το αναγνώρισαν όλοι!Φίλοι και εχθροί. Ο Μιχάλης Κασσής ποτέ δεν ήταν σιγουρατζής αλλά άνθρωπος της σκληρής και μεθοδικής δουλειάς.

Τα αποτελέσματα στο Νομό Πρέβεζας

Ο Δημήτρης Τσουμάνης (ΝΔ) και ο Βασίλης Ιωάννου (ΠΑΣΟΚ) είναι οι νέοι βουλευτές Πρέβεζας. Αναλυτικά τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα του Νομού έχουν ως εξής:
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΧΙΛΛΕΑ 2.774

ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2.326

ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΛΑΜΠΡΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ 445

ΠΗΛΙΟΥ ΑΝΝΑ του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΟΣ 273

ΠΑΣΟΚ
ΙΩΑΝΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 1.494

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 1.237

ΣΜΠΟΝΙΑ ΑΓΝΗ του ΙΩΑΝΝΗ 390

ΚΑΤΣΙΠΑΝΕΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ 221

ΑΡΤΑ:Η Όλγα Γεροβασίλη στη βουλή!

Οι Γιώργος Στύλιος (ΝΔ), Χρήστος Γκόκας (ΠΑΣΟΚ) και η κυρία Όλγα Γεροβασίλη, είναι οι νέοι Βουλευτές του Νομού Άρτας. Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΤΥΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ 5.139

ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ 2.677

ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 2.409

ΣΙΜΟΥ-ΤΑΣΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΧΡΗΣΤΟΥ 1.113

ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 816


ΣΥΡΙΖΑ
ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ ΟΛΓΑ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 3.783

ΤΣΙΡΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2.099

ΚΙΤΣΑΝΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΤΣΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1.166

ΠΕΣΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 522

ΧΑΣΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ 237


ΠΑΣΟΚ
ΓΚΟΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑ 2.301

ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΜΙΧΑΗΛ 1.651

ΓΕΜΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 621

ΝΤΕΡΕΚΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ 490

ΧΑΜΠΙΠΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 407

ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ:Ο Αντώνης Μπέζας βουλευτής του Νομού Θεσπρωτίας

Ο Αντώνης Μπέζας, εκλέγεται βουλευτής της μονοεδρικής Θεσπρωτίας. Τα αποτελέσματα σε 162 από τα 164 εκλογικά τμήματα του Νομού έχουν ως εξής:
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΜΠΕΖΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ 3.146

ΠΑΝΤΟΥ ΕΛΕΝΗ 1.508

ΜΠΕΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 1.345

ΠΑΣΟΚ
ΚΑΤΣΟΥΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2.607

ΓΟΓΟΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 1.136

ΚΟΛΙΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 898

Οι νέοι βουλευτές στο Νομό Ιωαννίνων

Οι Κων/νος Τασούλας, Σταύρος Καλογιάννης(ΝΔ), Χρήστος Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ), Μιχάλης Κασσής (ΠΑΣΟΚ), Νίκος Έξαρχος (ΚΚΕ) είναι οι νέοι βουλευτές του Νομού Ιωαννίνων.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΙΩΑΝΝΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Ο ελληνικός λαός αποφάσισε και η ετυμηγορία του αυτή αλλάζει το πολιτικό σκηνικό της χώρας.Σέβομαι απόλυτα αυτή την αλλαγή όσο και αν είναι δύσκολα διαχειρίσιμη.Το ΠΑΣΟΚ πλήρωσε, ένα τεράστιο πολιτικό κόστος για μια πολιτική, την οποία ο λαός είχε χαρακτηρσει άδικη, αντιλαϊκή και αναποτελεσματική.Παρά ταύτα και παρά τις αρχικές μου αναστολές συμμετείχα σ’ αυτές τις εκλογές από χρέος και ευθύνη απέναντι στο Νομό και την παράταξη.Όλες αυτές τις μέρες τόσο εγώ όσο και οι συνεργάτες μου, δώσαμε ένα καθαρό πολιτικό αγώνα με ένα και μοναδικό στόχο: την εκλογική νίκη του ΠΑΣΟΚ.Είδα και άκουσα πολλά, πόνεσα, αλλά δεν λύγισα.Θέλω να συγχαρώ τις χιλιάδες των πολιτών, οι οποίοι παρά τα προβλήματα και τις δυσκολίες, στήριξαν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο Νομό.Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους συμπατριώτες μου, οι οποίοι άντεξαν τις κάθε είδους πιέσεις και με τίμησαν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.Αγαπητοί συμπατριώτες,Σας βεβαιώνω ότι, όπως στη Νομαρχία, έτσι και στο Κοινοβούλιο θα συνεχίσω να τιμώ την ψήφο σας με όλες μου τις δυνάμεις.Μαζί θα πορευτούμε και θα αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις που διαμορφώνονται.
ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ