Τρίτη, 1 Μαΐου 2012

Σταθερά πρώτος ο Κώστας Τασούλας στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο

Λίγες μέρες πριν τις κάλπες, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στο νομό Κώστας Τασούλας, δίνει καθημερινά τη μάχη για να πείσει και τους κατοίκους των πλέον απομακρυσμένων περιοχών του νομού, ότι υπάρχει ελπίδα και σχέδιο για έξοδο από την κρίση. Ευρισκόμενος στην τελική ευθεία των εκλογών, εισπράττει ανοιχτά πλέον τη μεγάλη αποδοχή της υποψηφιότητάς του από την γαλάζια κομματική βάση αλλά κυρίως τον απλό κόσμο, που θα τον κατατάξουν για ακόμα μία φορά πρώτο βουλευτή της Ν.Δ. στο νομό και ολόκληρη την Ήπειρο. Οι πολίτες αναγνωρίζουν στο πρόσωπό του, τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλει όλα τα χρόνια της παρουσίας του στη βουλή για την επίλυση προβλημάτων του τόπου αλλά και τις σταθερές αξίες ήθους και αξιοπρέπειας που διαχρονικά επιδεικνύει.

Μάκης Χατζηεφραιμίδης ΠΑΝΤΟΥ: Ακόμη και στη δεύτερη ψήφο!

Δεν υπάρχει ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ που να αρνηθεί να δώσει στον Μάκη Χατζηεφραιμίδη την πολυπόθητη δεύτερη ψήφο. Μιλάμε παίζει σε όλα τα σενάρια δισταυρίας και πραγματικά τσιμπά για πλάκα το δεύτερο από όλους και όλες. Μπορεί να μην έχει ισχυρό πρώτο σταυρό, όμως είναι το απόλυτο φαβορί στη δεύτερη ψήφο και αυτό να δείτε που θα τον εκτοξεύσει εκλογικά. Ο Μάκης είναι πραγματικά ΠΑΝΤΟΥ. Όχι μόνο στις περιοδείες, στην πόλη και τα χωριά αλλά και σε όλες τις δισταυρίες. Ένας είναι ο Μάκης και είναι στην καρδιά του κάθε πολίτη, στην αυτοδιοίκηση, στην κοινωνία και φυσικά στην κάλπη.

Κερδίζει την ψήγο του τοπικού επιχειρείν ο Βασίλης Τσιαλιαμάνης

Εδώ και μήνες είχε διαφανεί στην τοπική κοινωνία ότι η υποψηφιότητα του Γιαννιώτη εμπόρου Βασίλη Τσιαλιαμάνη με τη Ν.Δ. έχει έντονα αναπτυξιακά χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την αναζωογόνηση του τοπικού επιχειρείν. Γι' αυτό και όλο το προηγούμενο διάστημα με τις θέσεις και τις απόψεις που κατέθεσε κατάφερε να πείσει τον κάθε έμπορο και επιχειρηματία της περιοχής μας, ότι μπορεί να εκφράσει επάξια τα συμφέροντά του και να εγγυηθεί ένα καλύτερο αύριο. Αυτό κεφαλαιοποιεί τώρα, στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όπου διαπιστώνει ότι το τοπικό επιχειρείν στηρίζει μαζικά την υποψηφιότητά του. Κανείς δεν μπόρεσε να το κάνει μέχρι σήμερα και όσοι το προσπάθησαν, χάθηκαν πίσω από μεγάλα λόγια και κούφιες υποσχέσεις. Τώρα είναι η ώρα του Βασίλη και του αξίζει μια ευκαιρία.

Σαρώνει στις νεανικές ηλικίες η Πέρση Ντούλια

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος για το ΠΑΣΟΚ να προσεγγίσει το νεαρόκοσμο της περιοχής, από το να κατεβάσει ως υποψήφια βουλευτή μια γνήσια εκπρόσωπό του. Αυτή είναι η βιβλιοθηκονόμος Πέρση Ντούλια, που μέρα με τη μέρα καταγράφει ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική στην τοπική κοινωνία. Θα φέρει ψήφους χαμένους για το ΠΑΣΟΚ από ένα ηλικιακό κομμάτι, δύσκολα προσεγγίσιμο σήμερα σε μια περίοδο κρίσης. Και δεν το κάνει με όρους lifestyle αλλά μέσα από ένα συγκροτημένο πολιτικό λόγο που σηματοδοτεί όρους αισιοδοξίας για τους νέους εργαζόμενους, τους άνεργους αλλά και τα νέα ζευγάρια. Μιλάμε για πραγματικό "λαχείο" στο τοπικό ΠΑΣΟΚ, που εδώ και χρόνια είχε κόψει την επικοινωνία του με το ζωτικότερο κομμάτι της κοινωνίας μας, την ίδια τη νεολαία.

Θρίλερ στη μονοεδρική της Θεσπρωτίας

Κώστας Μπέσης εναντίον Αντώνη Μπέζα και Χρήστος Κατσούρας εναντίον όλων στη μονοεδρική της Θεσπρωτίας για μια θέση στον... ήλιο, δηλαδή στην επόμενη βουλή! Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του εκλογικού κουίζ της Θεσπρωτίας που απαιτεί πραγματικά δυνατούς λύτες. Επειδή όμως δε θέλουμε να σας αφήνουμε με απορίες θα σας αποσαφηνίσουμε κάποια πράγματα για να βγάλετε άκρη, στο τι πραγματικά συμβαίνει. Κοινή είναι η διαπίστωση ότι καθημερινά κερδίζει έδαφος η πράσινη υποψηφιότητα του Χ. Κατσούρα, με αρκετούς να υποστηρίζουν, ότι αν είχε ενεργοποιηθεί πιο νωρίς δεν θα μιλούσαμε σήμερα για ντέρμπι αλλά για μια νέα πράσινη επικράτηση. Γι' αυτό και οι πάντες στο γειτονικό νομό, παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τη σκληρή αναμέτρηση των δύο υποψηφίων της Ν.Δ. Ο Κ. Μπέσης δείχνει να αποκτά ένα ελαφρύ προβάδισμα, αφού δεν έχει ταυτιστεί με το μνημόνιο αλλά και δεν έχει κουράσει τον εκλογικό σώμα της Θεσπρωτίας με αλλεπάλληλες εκλογικές τετραετίες. Αυτό ακριβώς είναι που "κρατά" εκλογικά τον Α. Μπέζα και ίσως του στερήσει την πρωτιά. Ο πρώην υφυπουργός έχει ένα άριστα δομημένο εκλογικό μηχανισμό που δίνει ρέστα αυτή την περίοδο για να περάσει την υποψηφιότητά του στην Ηγουμενίτσα και τα χωριά. Όμως οι Θεσπρωτοί έχουν κουραστεί από την πολυετή παρουσία του και φαίνεται να επιλέγουν μια υποψηφιότητα πιο νέα, πιο φρέσκια και με περισσότερη όρεξη για δουλειά.

Την "ψώνισε" υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στα Γιάννενα και παραληρούσε ξημερώματα σε... μπαρ!

"Εγώ θα είμαι υπουργός στην επόμενη κυβέρνηση και θα με παρακαλάτε", δήλωσε πριν λίγες μέρες ξημερώματα σε γνωστότατο μπαρ της πόλης, υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Λίγο το αλκοόλ, λίγο το περασμένο της ώρας, κανείς δεν τον πήρε στα σοβαρά, όμως όσοι τον άκουσαν να παραληρεί, αμέσως κατάλαβαν ότι ο πανικός στον οποίο έχει περιέλθει τον οδηγεί σε αλλεπάλληλα λάθη, που δυστυχώς για τον ίδιο τον εκθέτουν δημοσίως. Αφορμή στάθηκε, η αμφισβήτηση από ένα θαμώνα της εκλογικής του δυναμικής, η οποία ομολογουμένως θυμίζει...χαμηλό βαρομετρικό! Το σίγουρο είναι ότι βρίσκεται εκτός πραγματικότητας, όμως συντομότατα θα προσγειωθεί ανώμαλα και τότε θα γελάσει μαζί του και το παρδαλό κατσίκι.

Με τα likes στο facebook θα μείνουν οι γυναικείες υποψηφιότητες της Ν.Δ. στα Γιάννενα

Ξεφουσκώνουν καθημερινά οι γυναικείες υποψηφιότητες της Ν.Δ. στα Γιάννενα, οι οποίες παραμένουν κλειδαμπαρωμένες στα εκλογικά τους γραφεία και αποφεύγουν ακόμη και να κυκλοφορήσουν στην πόλη. Έχουν κάνει την επιλογή τους και αντί για τους πολίτες, προτιμούν να συζητούν με διαφημιστές, οι οποίοι έναντι αδράς αμοιβής τους δημιουργούν την αίσθηση ότι ζούνε σε μια εικονική πραγματικότητα. Επειδή όμως η ώρα της κάλπης πλησιάζει, σε λίγες ημέρες θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει. Για ψηλά ξεκίνησαν αλλά μην εκπλαγείτε αν τις δείτε πρώτες απ' το τέλος!

Την Τετάρτη όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Du Lac

Ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου θα καταθέσει την πολιτική του πρόταση για έξοδο της περιοχής μας από την κρίση
H κεντρική πολιτική ομιλία του υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ Δημήτρη Φίλη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Μαΐου στις 19:30 σε αίθουσα του ξενοδοχείου Du Lac. Εκεί ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ηπείρου θα καταθέσει την πολιτική του πρόταση για έξοδο της περιοχής μας από την κρίση και θα καλέσει τους συμπολίτες μας να ψηφίσουν την υποψηφιότητά του στο πράσινο τοπικό ψηφοδέλτιο. Δικαιαωματικά του ανήκει ο ένας από τους δύο σταυρούς, καθώς αποτελεί μια υποψηφιότητα ευθύνης με σχέδιο, όραμα και προοπτική. Τόλμησε και είπε αλήθειες για όλες τις "καυτές πατάτες" της περιοχής, ενώ ότι προτείνει συνδέεται με προυπολογισμό, σαφή χρονοδιαγράμματα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Τεχνοκράτης ο ίδιος με ανθρώπινο και κοινωνικό πρόσωπο, προσθέτει στο τοπικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ μια πολιτική υπεραξία για το αύριο του τόπου μας. Την Τετάρτη στις 19:30 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Du Lac, στην κεντρική πολιτική ομιλία του Δημήτρη Φίλη. Μη λείψει κανείς!

"Ψηφίστε ΔΗ.ΣΥ. για να σπάει ο δικομματισμός Καμμένου-Τσίπρα"

Πάντα ευρηματική η υποψήφια της Δημοκρατικής Συμμαχίας στα Γιάννενα Νατάσσα Τύρου, βρίσκει συχνά τον τρόπο να ταράζει τα στάσιμα νερά της τοπικής προεκλογικής πιάτσας. Χθες το πρωί τη συναντήσαμε σε περιοδεία στην αγορά να της σφίγγουν το χέρι μαγαζάτορες και να της εύχονται καλή επιτυχία στις εκλογές. Συζητούσε για ώρα μαζί τους για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς και όπως μάθαμε σχετικά, τους κατέθετε συγκεκριμένες προτάσεις για την αύξηση του τζίρου. Φίλος έμπορος της πόλης που συζήτησε μαζί της, μας μετέφερε ότι έμεινε έκπληκτος όχι μόνο από το πόσο καλά διαβασμένη ήταν αλλά και από τον ρεαλιστικό τρόπο που αντιμετωπίζει τον κατήφορο των δύο μεγάλων κομμάτων. Όπως μας είπε, η ίδια δεν ασχολήθηκε καθόλου με τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ αλλά τον κάλεσε να ψηφίσει το κόμμα της Ντόρας Μπακογιάννη για να σπάσει ο... δικομματισμός του Καμμένου και του Τσίπρα. Και όπως είναι λογικό τον άφησε... σύξυλο, αφού για ώρα αναρωτιόταν τι πραγματικά εννοούσε!!! "Γάτα" επικοινωνιακά η Νατάσα ξέρει πως θα πετάξει τα καρφιά της και θα προβληματίσει καλόπιστα τους ψηφοφόρους. Διαφωνεί κανείς μαζί της για αυτό που είπε; Δεν νομίζουμε...