Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Πρωταθλητής Εφήβων ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων!!!

Πρωταθλητής Εφήβων της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε.αναδείχθηκε φέτος ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων που νίκησε την Αναγέννηση 3-0 και θα εκπροσωπήσει την περιφέρεια στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος. Η ομάδα του Αποστόλη Πορτοβάρα που πέρυσι ήταν πρωταθλήτρια τερμάτισε στην 2η θέση, με 3η την ομάδα της Πρέβεζας την σαιζόν 2012-13.Ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων ήταν ανώτερος και πλήρης ομάδα σε σχέση με την Αναγέννηση που έπαιξε με σύνθεση ανάγκης, λόγω απουσίας των Κουτσούπα, Δραγατάκη που υποβληθήκανε σε εγχείρηση για διαφορετικούς λόγους ο καθένας τους, αλλά και με απροπόνητους τους Κωστανίκο, Παυλάκη λόγω ιώσεων. Μάλιστα οι περισσότεροι (7 στους 9 ήταν Παίδες και Παμπαίδες) που αν δουλέψουν σωστά έχουν μέλλον και σίγουρα τα επόμενα χρόνια θα φέρουν ξανά στην κορυφή την Αναγέννηση.Αντίθετα η ομάδα του Βασίλη Θεοδωράκη με κορυφαίο τον Μάντζιο, αλλά και τους υπόλοιπους να έχουν υψηλή απόδοση δεν απειλήθηκε σε καμιά στιγμή του αγώνα και με όπλο το δυνατό σερβίς πήρε εύκολα την νίκη. Από την Αναγέννηση ο Χιούσαςκυρίως στο μπλοκ με διαφορά ήταν ο καλύτερος και πήρε τους περισσότερους πόντους.Τα σετ: 25-09, 25-17, 25-17.Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Φλούδα του συνδέσμου Αρταίων.
Α.Γ.Σ.Ι. (Θεοδωράκης): Μάντζιος, Κλούρας, Γεωργάκης Φ., Οικονόμου, Τάνας, Γεωργάκης Π. με λίμπερο τον Μότσιο ήταν η αρχική εξάδα, ενώ ως αλλαγή χρησιμοποιήθηκαν οι Θεοδωράκης, Μανιώτης.
Αναγέννηση (Πορτοβάρας): Κωστανίκος, Παυλάκης, Χιούσας, Στόγιας, Αθανασίου Λ., Καλλιμάνης με λίμπερο τον Αθανασίου Δ. και αλλαγές Δημοθεόδωρος, Καραμπάς.