Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2012

ΠΡΕΒΕΖΑ:Εκτεταμένο καθαρισμό του αλιευτικού καταφυγίου στον λιμάνι πραγματοποίησαν ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων και η Λέσχη Καταδρομέων

Εκτεταμένο καθαρισμό του αλιευτικού καταφυγίου στο λιμάνι της Πρέβεζας, πραγματοποίησαν ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Λασκάρα και η Λέσχη Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας. Ο καθαρισμος πραγματοποιήθηκε με την συμμετοχή του Δήμου Πρέβεζας ο οποίος παρείχε τα μηχανήματα για την απομάκρυνση των αντικειμένων που ανασύρθηκαν από τον βυθό της θάλασσας.
Πλαστικά και παντός είδους σκουπίδια ήταν η συγκομιδή του τρίωρου καθαρισμού του λιμανιού. Τα μέλη της ΛΕΚ τα οποία χρόνια πραγματοποιούν αντίστοιχες πρωτοβουλίες επεσήμαναν ότι τα σκουπίδια που απομάκρυναν ήταν περισσότερα από κάθε άλλη φορά ενώ ο πρόεδρος των ερασιτεχνών αλιέων Αντώνης Γεωργοκίτσος επεσήμανε ότι η κίνηση αυτή αποτελεί την έμπρακτη αγάπη τους για το περιβάλλον. Τους διοργανωτές της πρωτοβουλίας συνεχάρη ο αντιδήμαρχος Ευάγγελος Ροπόκης σημειώνοντας ότι με την συμβολή όλων των φορέων τα πράγματα για την πόλη μπορούν να γίνουν πολύ καλύτερα.