Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2012

Απάντηση Αντώνη Φούσα σε ανάρτηση του epirusgate

Αγαπητοί Κύριοι,
Διάβασα, προ ημερών και πάλι στην ιστοσελίδα σας το όνομά μου, σχετικά με το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στο νομό Ιωαννίνων και, μάλιστα, με συμπεριλαμβάνετε στους δήθεν «κομμένους».Θα ήθελα, ως προς το θέμα αυτό, να σας γνωρίσω, για μία ακόμη φορά, τα εξής:
1.Δεν πήρα ακόμη τη σχετική απόφαση μου, περί του εάν επιθυμώ, να είμαι ή όχι υποψήφιος και κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.Επομένως, για να κριθεί η υποψηφιότητά μου, και για να είμαι, όπως γράφετε, «κομμένος» ή όχι, θα πρέπει πρώτα εγώ να εκδηλώσω ενδιαφέρον, κάτι που, μέχρι στιγμής, δεν έκανα.
2.Σε κάθε περίπτωση, ως υπεύθυνος πολιτικός, θα δημοσιοποιήσω ο ίδιος, όπως έχω υποχρέωση, τη σχετική απόφασή μου, και τότε μόνο, θα κληθούν τα αρμόδια όργανα του κόμματος μου ν΄ αποφασίσουν σχετικώς.
3.Με την ευκαιρία, θα ήθελα να σας γνωρίσω, ότι οι σχέσεις μου και η συνεργασία μου με τον Πρόεδρο του κόμματός μου κ.Αντ.Σαμαρά και με όλα τα στελέχη μας είναι άριστες από κάθε πλευρά. Σας ευχαριστώ πολύ, για την καταχώρηση στην ιστοσελίδα σας και της παρούσης επιστολής μου και σας παρακαλώ να αναμένετε έγκαιρη σχετική δήλωση μου για τις αποφάσεις μου.

 Φιλικά Αντώνιος 
 Γρ.Φούσας