Σάββατο, 6 Φεβρουαρίου 2010

Οι Scorpions στα Γιάννενα στις 5 Ιουνίου!


Η καλοκαιρινή συναυλία των Scorpions στα Γιάννενα, είναι σίγουρα το μεγαλύτερο μουσικό γεγονός στην πόλη!Η συναυλία που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ιωαννιτών, ανακοινώθηκε χθες από τον γνωστό Γιαννιώτη μουσικό Γιώργο Γάκη, «ψυχή» της όλης προσπάθειας και τον υπεύθυνο παραγωγής της εταιρείας «Detox» που θα αναλάβει την διοργάνωση του σόου κ. Τρύφωνα Κωστόπουλο.Θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει επιχειρηθεί ξανά στο παρελθόν να έρθει το συγκεκριμένο γκρουπ στα Γιάννινα, χωρίς τελικά αυτό να καταστεί εφικτό. Αυτή τη φορά, η ζωντανή τους εμφάνιση στην πόλη, θα αποτελέσει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για την προσέλκυση κι άλλων μεγάλων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την προβολή των Ιωαννίνων και της Ηπείρου γενικότερα όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.Το Γερμανικό γκρουπ θα έρθει στα Γιάννενα, πρώτο από τους τρεις συνολικά σταθμούς της περιοδείας τους στην Ελλάδα, το Σάββατο 5 Ιουνίου και θα παίξει ζωντανά στο Εθνικό Στάδιο των «Ζωσιμάδων», παρουσιάζοντας ένα σόου εφάμιλλο με αυτό στα μεγάλα στάδια του εξωτερικού.

Διαγωνισμός
Ο Γιώργος Γάκης ανακοίνωσε χθες ότι ξεκινάει κι ένας διαγωνισμός για ροκ συγκροτήματα απ’ όλη την Ήπειρο που μπορούν να αφήσουν στον ίδιο CDs με δείγματα από τραγούδια τους,έτσι ώστε οι Scorpions να επιλέξουν ένα τοπικό συγκρότημα από την Ήπειρο, με συναφές μουσικό ύφος βέβαια, το οποίο θα παίξει πρώτο στη συναυλία, πριν από τους Troublemakers!

Την Πέμπτη η προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων για τη συναυλία των «Scorpions» στο Εθνικό μας Στάδιο θα αρχίσει από την ερχόμενη Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου. Τα «μαγικά χαρτάκια» κοστίζουν 33 ευρώ για τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, 40 ευρώ για τις κερκίδες, ενώ οι φοιτητές θα πληρώσουν μειωμένο εισιτήριο 25 ευρώ.