Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

ΗΠΕΙΡΟΣ: Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από την Τρίτη

Βροχές και καταιγίδες από τα ξημερώματα της Πέμπτης

Μικρή πτώση της θερμοκρασίας με αίθριο όμως καιρό αναμένουμε στην Ήπειρο την Τρίτη και την Τετάρτη (25-26/7/2017). Τοπικές μπόρες ενδέχεται να σημειωθούν τις θερμές ώρες της Τετάρτης στα ορεινά τμήματα της περιφέρειας. Αλλαγή του σκηνικού περιμένουμε την Πέμπτη, όπου θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, αρχικά στα δυτικά τμήματα και στη συνέχεια στο μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου, ενώ μικρή περαιτέρω πτώση θα παρουσιάσει και η θερμοκρασία. ΤΑ φαινόμενα θα είναι πρόσκαιρα και από την ...
Παρασκευή ο καιρός θα βελτιωθεί .Η θερμοκρασία δε θα ξεπεράσει την Τρίτη και την Τετάρτη τους 32 βαθμούς στις πεδινές, ημιορεινές και παραθαλάσσιες περιοχές, ενώ στα ορεινά θα φτάσει τους 24 με 25 βαθμούς. Την Πέμπτη θα δροσίσει ακόμα περισσότερο με τον υδράργυρο να φτάνει τους 27 με 28 βαθμούς στα πεδινά και τους 20 στις ορεινές περιοχές. Σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας περιμένουνε από την Παρασκευή.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως από τα νοτιοδυτικά 3 με 4 μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι της Πέμπτης θα στραφούν σε βόρειους με ένταση 4 και τοπικά στις παράκτιες περιοχές 5 μποφόρ.Αναλυτική πρόγνωση του καιρού για κάθε περιοχή της Ηπείρου: