Παρασκευή, 14 Απριλίου 2017

ΓΙΑΝΝΕΝΑ-Στις 21:15 του Μεγάλου Σαββάτου το Άγιο Φως στο αεροδρόμιο

Η μεταφορά του Αγίου Φωτός θα γίνει και φέτος από την Aegean Airlines, που εκτός από τις προγραμματισμένες της πτήσεις, θα επιχειρήσει με τρία επιπλέον αεροσκάφη (που δεν κάνουν εμπορικές πτήσεις), την μεταφορά του σε όσο το δυνατόν περισσότερους προορισμούς.Συνολικά, η AEGEAN και η θυγατρική της Olympic Air θα μεταφέρουν το Άγιο Φως σε 17 προορισμούς.Τα αεροσκάφη, τα οποία θα αναχωρήσουν αμέσως μετά την άφιξη του Αγίου Φωτός από τα Ιεροσόλυμα, θα επιχειρήσουν προς ...
τρεις διαφορετικούς γεωγραφικούς τομείς και συγκεκριμένα: Έναν προς Αιγαίο, έναν προς Ιόνιο και έναν προς Κεντρική και Ανατολική Ελλάδα.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της εταιρείας και σε συνδυασμό με την ώρα άφιξης της αποστολής από τα Ιεροσόλυμα, η προγραμματισμένη ώρα άφιξης στον τελευταίο προορισμό για κάθε τομέα, θα είναι κατά προσέγγιση από τις 21:00 έως και τις 22:30.
Στα Γιάννενα η μεταφορά του Αγίου Φωτός το Μεγάλο Σάββατο θα γίνει και με την προγραμματισμένη πτήση της AEGEAN στις 21:15 το βράδυ. Στο αεροδρόμιο θα αναμένουν εκπρόσωποι της Μητρόπολης και ιερείς για να μεταφέρουν το Άγιο φως σε κάθε γωνιά της περιφέρειάς μας.