Κυριακή, 31 Ιουλίου 2011

Βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός στην Κρανούλα!


Έναν εμπρηστικό μηχανισμό βρήκαν πριν από λίγη ώρα,οι άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,που συμμετέχουν στο έργο της κατάσβεσης της δύσκολης πυρκαγιά στην Κρανούλα Ιωαννίνων.Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι αρχές διαθέτουν αρκετές περιγραφές του ατόμου που έβαλε τον εμπρηστικό μηχανισμό!Πολύ σημαντική είναι μάλιστα,η μαρτυρία ενός αιωροπτεριστή που βρίσκονταν την ώρα της έναρξης της πυρκαγιάς στην περιοχή.

Σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά στην Κρανούλα


Σε εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη πυρκαγιά στην Κρανούλα Ιωαννίνων.Στην περιοχή επιχειρούν ισχυρές επίγειες δυνάμεις,μαζί με δυο αεροσκάφη καναντέρ και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο.Πριν από λίγη ώρα,οι πυροσβέστες έδωσαν μεγάλη μάχη,προκειμένου η πυρκαγιά να μην απειλήσει το εργοστάσιο της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ.

Σε 10 λεπτά φτάνει στα Γιάννενα το ελικόπτερο Έρικσον


Σε λίγα λεπτά φτάνει στα Γιάννενα το ελικόπτερο Έρικσον,προκειμένου να βοηθήσει και τις επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας,στη μάχη που δίνουν με τις φλόγες,στην περιοχή της Κρανούλας.

Μεγάλη φωτιά στην Κρανούλα Ιωαννίνων


Μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην Κρανούλα Ιωαννίνων.Η φωτιά έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις.Στο σημείο βρίσκονται πολύ ισχυρές επίγειες δυνάμεις και ο διοικητής των Π.Υ. Ηπείρου κ. Σταυρόπουλος.